Beeldbewerking: Casper Steenbergen

Juncker toont revenge body na breuk met May

Stralende EU-voorzitter duidelijk over brexit heen

Theresa May zit al tien minuten te wachten aan de onderhandelingstafel als de deur openslaat. Jean-Claude Juncker komt met ferme tred binnengelopen. Hij lacht zijn hagelwitte tanden bloot en strijkt zijn strakke shirt met v-hals glad.

May wil direct aan de onderhandelingen beginnen, maar Juncker wil het eerst nog even hebben over het weekend. “Helemaal naar de klote gegaan,” vertelt de opvallend gespierde Luxemburger. “Vrijdag tot laat in de gewichten gehangen en toen meteen doorgegaan naar Les Jeux d’Hiver, een club in Brussel. Ken je die? Nee? De jongens wilden daarna nog even een afzakkertje doen bij miss België. Toch maar meegegaan, je weet hoe het gaat.”

“En de volgende dag vloog ik vroeg naar Parijs voor de opening van een galerie,” vervolgt Juncker voordat May iets kan zeggen. “Helemaal geen zin in met zo’n kater, dat snap je. Maar stond op de gastenlijst dus kon het niet maken om niet te gaan. Was uiteindelijk wel gezellig. Na een paar glaasjes champagne voelde ik me weer prima.”

Dan trilt Junckers telefoon. “Oh, ik moet gaan”, zegt hij tegen May. “Het was leuk je te zien, fijn dat het zo goed met je gaat. Groetjes aan je moeder.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat hij kan, kan ik beter!
Baarden zijn tegenwoordig helemaal de bom!
En (wist je dat?) een kaal hoofd correspondeert met een hoog testosterongehalte!!

Martin

Reageer
gravatar

Ja, dat kunnen we vooral zien aan de vele dappere broeders van IS, aan voetballers die hopen op een lucratieve transfer naar een Turkse of Saoedische club en aan alle sporters die de Islam een warm hart toedragen. Het huidige modieuze toppunt van testorone masculiniteit: een kaalgeschoren kop en een woeste baard. Niet zo’n lullig 3 dagenbaardje dat als bewijs van masculiniteit door Westerse (zwak getestoroniseerde) mannen wordt gedragen.