Dé manier om je filantropie wereldkundig te maken: zet je kamer te huur!

'Wat fantastisch!'

“Wie wil mijn prachtige stulpje huren wanneer ik tussen april en augustus 2017 ga helpen met de aanleg van onder meer waterputten in Malawi en het bouwen van een schooltje in Zimbabwe (en daarna ga ik nog vier weken Engelse les geven en lokale leraren opleiden in Tanzania en aan het einde van die vijf maanden ga ik waarschijnlijk nog wat aan wildlife preservation doen)? De kamer is 9 vierkante meter en kost €540, inclusief! Delen is lief! Kusjes.”

Met haar Facebookpost vond Suus (26) uit Amsterdam de uitgelezen manier om al haar kennissen op de hoogte te stellen van haar filantropische plannen. ‘Wat cooooooool!’ schrijft collega Dorian, die het natuurlijk al lang wist. ‘Go Suus, heldin!’ schrijft BFF Esmee, en ‘Holy shit girl! Wat fantastisch!’ schrijft Floris, waar Suus een crush op heeft. Precies de reacties die ze gehoopt had. Nu alleen nog eventjes een huurder vinden en dan Afrika doen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik wil wel, maar alleen onder de voorwaarde dat ik mag blijven als dit mooie meisje na terugkeer bij mij intrekt ( en ik in haar…).

Reageer
gravatar

Die waterputten,kunnen ze dat na 60 jaar ontwikkelingsgeld nog niet zelf,en Mugabe vreet zichzelf nog eens lekker vol,niks geen schooltjes.

Reageer