RTL Nieuws

Henk Krol teleurgesteld met zes zetels: ‘Dat zijn er twee minder dan de zeven die we nu hebben’

Henk Krol heeft teleurgesteld gereageerd op de verkiezingsuitslag. “Zeven zetels, dat zijn er vier minder dan de vijf die we nu hebben. Ik had gehoopt weer in de kamer te komen, maar de eerste plaats op de lijst was te laag. Jammer.”

Toch houdt de lijsttrekker van 50Plus de moed erin. “We gaan het over twee jaar, in 2012, gewoon weer proberen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat je zegt Bant, maar zolang de WAO-leeftijd ongewijzigd blijft heeft Henk feitelijk geen klagen. Het wordt anders als Jan Nagel op de treurknop drukt, want dan moet Henk daar weer een mentale notitie van maken, en ben je nog lang niet jarig.

gravatar

Christopher Lee, gefeliciteerd met je verjaardag! Jammer dat je nooit in Lord of the Rings, een James Bond film of Star Wars zat. Ik vond je geweldig als Death Eater in Harry Potter!

Reageer
gravatar

Louter voor de statistiek Henk: Christopher Lee, heeft wél degelijk meegedaan in een James Bond-film: een mede-hoofdrol in “The man with the golden gun”. Een kleine vergissing; net als bij de afdracht van pensioenpremies van je personeel.

gravatar

Hoe ouder je wordt, hoe moeilijker het is cijfers en letters te onderscheiden. Ach … wat is het verschil tussen AOW en WAO eigenlijk? En dat tussen 7 en 4 en 5. Ook lichtelijk dementen verdienen een plaats in de Tweede Kamer om een juiste afspiegeling van het kiezersvolk te verwezenlijken.

Reageer
gravatar

dat is niet zo. Oh ja:
Chuck Berry, gefeliciteerd met je verjaardag! Ik ben fan van je album November Rain, zo mooi!