NOS

NOS

Politie grijpt in na 37 uur en beëindigt afterparty 50PLUS

Sinds het afstevenen op een zetel ontstond er een regelrecht knalfeest onder de leden van 50PLUS in Den Bosch. De avond van de verkiezingsuitslagen escaleerde dusdanig in Brabant, dat de politie na 37 uur vanochtend besloot in te grijpen om de afterparty te beëindigen.

Ingewijde bronnen melden dat het televisiescherm aan de muur al voor de definitieve uitslag werd gebruikt voor karaoke-doeleinden. “Toen we het pand binnenstormden stond de 57-jarige Henriette V de polonaise aan te zwengelen tijdens Engelbewaarder”, aldus een woordvoerder van de politie.

Aangezien het om mensen op leeftijd gaat, besluit de politie ze wel met enige tact te behandelen. “We laten ze eerst hun roes uitslapen, en vertellen morgen pas over het mislopen van die zetel.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *