Beeld: YT / NOS

Den Haan belooft ook zonder 50Plus ruziënde ouderen te representeren

Het enige 50Plus-Kamerlid Liane den Haan is opgestapt bij die partij en gaat als onafhankelijk Kamerlid verder. Ze belooft daarbij echter wel ‘ook zonder 50Plus chagrijnige, ruziënde ouderen te representeren.’

Mensen die op 50Plus hebben gestemd maken zich ernstig zorgen dat de waarden die zij zo belangrijk vinden geen plek meer krijgen in de Tweede Kamer. “Ruzie, chagrijn, gekanker, gezeik: het definieert de 50Plus-stemmer. We moeten nog maar zien of Den Haan dat geluid ook los van de partij nog weet te vertolken.”

Den Haan wil deze mensen geruststellen: “50Plus is er nu misschien niet meer, maar ik zal mij blijven hard maken voor het gezanik en gemor waar 50Plus bekend om staat.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Voor de duidelijkheid moet ik vooraf bekennen dat ik dol ben op vrouwen in de politiek. Hoe meer hoe beter.

Die mevrouw Den Haan hoort niet in de politiek, want na haar politieke carrière past niet in een van de banen die voor ex-politici worden gereserveerd.

In een leutergroepje van huisvrouwen past ze evenmin. Binnen de kortste keren krijgen de dames met haar hevig ruzie.

Misschien is secretaresse van Thierry Baudet iets voor haar. Die heeft verstand van ruziemaken. Maar ze spreekt volgens mij geen woord Latijn.

Tja, waar moet ze dan heen?

Reageer
gravatar

Mw den Haan heeft een prachtjob als leidster van de ANBO opgegeven, dus zal ze zich nu voor het hoofd slaan. Maar na vier jaar op het pluche gloort er wellicht weer een baan van standing voor haar.

gravatar

Juliennesoep met balletjes vooraf.
Boerenkoolstamppot met stukjes spek en vette jus.
Griesmeelpap met krenten toe.
Kopje slappe thee.

gravatar

Eliza (23),
Dom kind, hoe vaak moet ik jou nog vertellen, dat meesteressen hun klanten pijnigen. Voor die verdienste ontvangen ze geld om hun pooier te onderhouden. Als ze het andersom zouden doen, worden ze door hun pooier flink in elkaar geslagen.
Pas dus maar op!

gravatar

Laat Liane zich maar aansluiten bij BBB en met de B van Bejaarden erbij wordt het dus BBBB. Leuk, toch ?
Sterker nog, als Bij1 van Sylvana zich ook aansluit wordt het zelfs BBBBB, oftewel 5B, weer iets anders dan 5G, maar dit terzijde.

Reageer