AIVD-directeur Dragan S. verdedigt screeningsbeleid

Joegoslavische oud-huurmoordenaar ontkent slordigheid rond beveiliging Wilders

Dragan S., directeur personeelszaken bij de AIVD, verdedigt het screeningsbeleid bij de geheime dienst. Volgens de Joegoslavisch oud-huurmoordenaar zijn de inlichtingendiensten zeer zorgvuldig te werk gegaan bij het werven van beveiligers voor Geert Wilders.

S. ontkent dat de screening zo lek als een mandje is: “Is allemaal leugens. Dragan houdt niet van leugens. Wordt Dragan verdrietig van. Verdrietige Dragan is boze Dragan, is niet goed, ok? Mondje dicht nu.”

Dragan S. gaf twintig jaar leiding aan een Oost-Europese drugsbende en werd in 2008 veroordeeld voor de moord op een Thaise prostituee. In 2012 ging hij aan de slag bij de AIVD, waar hij vorig jaar directeur personeelszaken werd. S. staat zeventwintigste op de PvdA-lijst voor de komende Tweede Kamerverkiezingen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

ik begrijp dat ik een op merking mag dienen ter beleid van sybrant omtrend het aantrekken van figuren in de aivd en politiek ik heb zeker een ferme opmerking in vrijheid van exsspresie wel een notulatie en opmerking ik begrijp dat de in 2001 de nieuwe wet u aanwezigheid toestaat gezien u primetieve uitsraak op deze site en omschrijving u delict erg vreemd goed lezen koko dat u bij staatsbelangen een aanzienlijke rol speelt u kent mij ook via de orange en mijn recht in deze politiek en betrokken deelname in persoon kenende deze rob boethelee zelf ontmoet en u vreemmde gangg van zaken u begrijp ook neem ik aan gezien u voorkomen uit de evelutieleer dat ik u dit mede deelt in u trand van uitvoerend orgaan en u ambietie zeg ik jouw dit niet meer obseveren ook niet met u mannen en niet proberen mij tegen te houden in der ferme nogmaals de uitgangs punt vrij westen consttutie uitvoerende grondweten te herzien in u exsclusieve beleid mede vertegewoordigt door hoogere orgaan zeg ik aan u en deelnemende publiek ik speel altijd poker game op zeker en u lost gewoon met u mede complotgenoten u schulden in en stuur een paar van u beruchte diviesie uit joego naar de willem van hoornhof atentie nogmaals ferm ten uitsraak u notuleert toch nog MONDJE OPEN KOKO HAPJE BANAANAS op zebraspoor maarssenbroek de inhabentens kunnen u al bekend toelichten hoe het hier toegaat onthou wat comes aropud go aroud dus ronny verdrietig dus ronny boos niet goed fermly ok doe de groeten aan bea

Reageer
gravatar

Weer een zetelrover! Eerst zat ie bij de Partij tegen de Burger en omdat ie daar niet nummer 1 kon worden sei ie: “Sterf! Ik ga wel naar de PvdA!” want bij Arrogander Peggold van Demonen666 kon ie ook al niet aan de bak. Hoewel triggerhappy werd ie geen lijst-trekker…

Reageer
gravatar

Eindelijk begint Nederland weer een beetje de goede kant op te gaan en de beveiliging representatief te doen zijn voor het volk.
De vrouwtjes hè. Haha.
In verkiezingstijd iemand die met gemak zelf het ambt van premier zou kunnen ambiëren.
Duidelijk een man met een gezond verstand en een evenwichtig oordeel. Hij liep geloof ik nog een tijdje wacht aan de Universiteit van Amsterdam.

Reageer
gravatar

Sorry Maitreya, ik moet uw visie hier nuanceren: Faris K. “liep niet wacht” maar hij “stond op wacht”. In dit geval bij het damestoilet van de UvA. Wachtend wellicht op terreur-vlogger Boefje, die ideeën voor nieuwe vlogs zoekt.

gravatar

Als er een derde -of nog meer- broers K. zijn, moeten die ook een kans krijgen. Maar door (zelf?-)opgelegde politieke correctheid zijn er nauwelijks nog politici die -openlijk- kritisch durven zijn jegens de destructieve randverschijnselen van de Islam. Niettemin deed Sybrand Buma -onaangekondigd- wat halfslachtige pogingen in die richting: hij krijgt voor straf nu ook 24/7 (24 uur per dag een 7-koppige) lijfwacht: van Erdogan-getrouwe (dus gluten- en Gülenvrije) Turken en recent illegaal teruggekeerde Marokkaanse Syrië-gangers).

gravatar

Democratisering geldt voor alle Nederlanders.
Anders dan het volk zich voorhoudt, wist de AIVD dat het aanstellen van een Marokkaan als lid van de beveiliging van Wilders automatisch tot verraad zou leiden. Immers zoveel kunnen zij weten.
In het verleden werden deze democratische besluiten tot evenredige vertegenwoordiging op alle niveaus ook wel toegepast door de CIA. Spannend.
Weer lachen over de lachende Nederlanders.
Het volk ziet in zijn oneindige wijsheid zo dat Wilders aandacht wilde trekken. Zoals iedereen.
De passieve misdaad. Omissie. Sterk in opkomst, laat hen het vuile werk maar opknappen.

Eerst even proeflopen aan de Openbare Bibliotheek Amsterdam, OBA. Ode.

gravatar

Maar hoe moet dat dan met die vanuit Brussel opgelegde gelijke rechten voor moslims? In het Midden Oosten mag men straffeloos medemensen onthoofden, waarom hier eigenlijk niet? De AIVD doet zijn uiterste best om ook hier een klimaat te schappen waarin “uitwendig amandelen pellen”, halal, onbeperkt kan worden toegepast. Twee vliegen in één klap: de DBB bespaart op jaarbasis 4 fte’s die kunnen worden ingezet bij de politie tijdens risicowedstrijden in de Eredivisie.

gravatar

Wat is de volgende integratieve stap? De uit Irak gevluchte (en tot het kapitalisme bekeerde) IS-er Al Bakr Al-Baghdadi die PR-directeur van de RVD wordt, speciaal belast met de cont(r)acten van BAM met de bevriende taatshoofden “Bassie”, “Adriaan” en “Tijger” in Saoedi-Arabië?

Reageer