NOS

Wilders: ‘Wij sluiten geen enkele landverrader uit’

PVV-leider wil samenwerken met laffe neppolitici

Geert Wilders is bereid om met iedereen samen te werken in een regering: “Wij sluiten geen enkele landverrader uit.”

Wilders wil er alles aan doen om de onderhandelingen tot een succes te maken: “We zijn altijd bereid om met bange mensen om de tafel te gaan, of ze nu miezerig zijn of knettergek. We leven in een coalitieland: je zult moeten samenwerken met laffe neppolitici die dit land kapot willen maken.”

Wilders wijst erop dat het land wel geregeerd moet worden: “In Nederland krijgt geen enkele partij de absolute meerderheid. Dus als de kiezer ons veroordeelt tot een paar zieke slapjanussen, dan moet je bereid zijn om je hand uit te steken naar gevaarlijke gekken die een ramp zijn voor het land. Dat is democratie.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Eindelijk! Meneer Wilders wil samenwerken. Met zijn nephaar en nepsmoel gooit hij hoge ogen, wa’k je brom. En een nep-kabinet in een nep-parlement slaat geen deuk in een pakkie boter. Dus eindelijk anarchie in de Staat der Nederlanden.

Reageer
gravatar

Hee, nu zie ik het! Dat is is die jongen die vroeger bij ons op.school.zo gepest werd. Hij heet Geert toch? Die heeft toch verder nooit een school afgemaakt? Heeft ie het toch nog ver geschopt, voor zo ‘ n kneusje.

Reageer
gravatar

Not funny.

De Speld doet het voorkomen alsof de kwalificaties die meneer Wilders zo vaak gebruikt gratuit zijn.

Dat is niet zo.

Als hij vindt dat iedereen die het niet met hem eens een landverrader is, dan meent hij dat.

Daarom stem ik op meneer Wilders van de PVV.

Hij trekt de geiten uit de sloot en maakt Nederland weer groot!

Coppie.

Reageer
gravatar

Beste Corry, ik geloof echt wel dat meneer Wilders verstand van iets heeft, anders zou hij niet al 12 jaar in de tweede kamer zitten. Het is echt knap hoe iemand het volhoudt om toch maar steeds weer om te vallen en op te staan, dat kan niet iedereen. Ook denk ik, is het voor de gewone sterveling nauwelijks vol te houden laat staan te begrijpen dat hij keer om keer tegen de bestaande elite aanschopt, die dan in het vervolg niet met hem samen wil werken, en dat de heer Wilders dan nog steeds niet opgeeft en doorgaat met beledigen en dwars zitten. Maar het komt nog sterker: in al die tijd heeft hij het gepresteerd om een soort van megapoliticus te worden. Hij doet namelijk dat wat hij de andere politici zo kwalijk neemt, minstens in dubbel en drievoud: hij is zo vaak van mening veranderd, heeft zijn uitspraken aangepast en soms ja, soms nee op dezelfde kwestie gezegd. dat het erop lijkt alsof hij maar één definitief standpunt heeft waar hij zich (bijna wanhopig, zou ik zeggen) aan vastklampt: xenofobie. Maar dat geeft niet, ‘ons’ vergeven hem wel.

gravatar

zo is et geert wie is er nouw niet tolerand ik heb niks tegen buitelanders behalve marrokane omdat die almaal crimeneel zijn maar als je dat zegt ben ie meteen een rassist 15 maart ga je et merke jonge

Reageer
gravatar

Meneer Wilders van de PVV heeft geen keus. Met welke partij hij ook wilt samenwerken, het zijn allemaal landverraders.

Tenzij hij zo groot wordt dat hij niet een coalitie hoeft te vormen. Dus stem met z’n allen op de PVV van meneer Wilders lieve mensen. Dan hou je de landverraders buiten het kabinet.

Corrie.

Reageer
gravatar

Lieve Corrie,

Ook nu moet ik u op een taalfout wijzen waarmee u ons prachtige land en onze geweldige taal zoveel pijn doet. Houdt u wel van Nederland en Nederlands? Ik denk van niet, anders schrijft u toch niet: ‘ Met welke partij hij ook wilt samenwerken… ‘ het moet hier overduidelijk ‘wil’ zijn. Dat ik u hier toch op moet wijzen…

Uw Samir

gravatar

Nogal ongenuanceerde uitspraken van de heer Wilders. Het lijkt me niet goed om samen te werken met criminele landverraders, extremistische neppolitici of uitwassen van zieke slapjanussen.

Reageer