Angstzaaierij: het kan ook hier gebeuren

'Je moet ontzettend goed op je hoede zijn. Angst zit in een klein hoekje, het kan elk moment toeslaan.'

Het is een gigantisch gevaar en er is niemand die er iets tegen doet: angstzaaierij. Het feit dat er geen weg meer terug is en het vroeg of laat zal exploderen zorgt ervoor dat paniek zich ook hier kan verspreiden.

Uit een landelijke enquête blijkt dat veel Nederlanders overtuigd zijn dat het zaaien van angst in Nederland geen bedreiging vormt. Het zijn deze mensen die volledig in een schijnrealiteit leven waar ze ieder moment uit kunnen worden gesleurd. “En dan ben je eigenlijk al te laat”, aldus angst-analist Flemmo te Gader.

“Je moet ontzettend goed op je hoede zijn. Angst zit in een klein hoekje, het kan elk moment toeslaan.” Met een stalen gezicht wijst hij ons op de keiharde feiten. “2017 wordt het jaar van de aanslagen, geloof mij. Juist dan is het belangrijk om je niet bang te laten maken, dat zou absolute zelfmoord zijn. Het is afwachten tot de paniek losbarst. Je kan ook niet anders.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Sterker nog, er zijn zelfs politici die dat als hun (enige) speerpunt hebben gemaakt om stemmers te werven!
Waar moet dat heen met de wereld?

Reageer
gravatar

“(Vrucht van) gewetens?”. Gewetens in de politiek? Gewetens worden bij intrede c.q. inzwering in de politiek allemaal (gratis) verwijderd. Zodat politici geen last hebben van dit primitieve limbische systeem bij het ondershands onderhandelen met multinationals en grijze en zwarte circuits.

gravatar

Nee Outlook.

Papa spreekt de media toe. Belicht eens wat meer de positieve kanten van het leven… Zeg maar SBS6 over het konijn van Marga in zeg, Mep… Hoogeveen.