Vuurwerkbom banger voor jou dan jij voor hem

Veel mensen zijn bang voor vuurwerkbommen, maar dat is nergens voor nodig. Stel, je maakt een avondwandelingetje en je treft een jonge man met een vuurwerkbom. Dan schrik je misschien, maar dat moet je juíst niet doen. Uiteindelijk is de vuurwerkbom banger voor jou dan jij voor hem, zelfs al is het een hele grote die erg dichtbij komt.

Vraag het maar aan de eigenaar van de vuurwerkbom. Die bevestigt ongetwijfeld wat voor alle vuurwerkbommen geldt: ‘Hij maakt veel geluid, maar hij doet verder niks hoor.’

Dit artikel staat in ons allernieuwste boek: 2022 – Een Ander Jaar. Bestel vandaag nog het meest betrouwbare jaaroverzicht van 2022. Inclusief vele nooit eerder gepubliceerde artikelen, een voorwoord van iemand die beweert dat hij onze minister van Landbouw is geweest, een dubbele pagina om in te huilen en een klein voorraadje gas voor tijdens deze lange winter. Nu voor slechts 18,50 in onze webshop.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De commentator raakt zodanig geconfronteerd dat hij impulsief terugvalt op zijn ware ik met zijn handleiding psychologie loms(p)chool.