Melania: ‘Ik wil een rolmodel zijn voor vrouwen die zwijgend thuisbleven tijdens de March’

Nieuwe First Lady kiest profiel

Lange tijd was ze een onbeschreven blad: Melania Trump. Veel commentatoren vroegen zich af op welke manier de nieuwe First Lady zich zou gaan profileren. Daarop heeft ze nu zelf het antwoord gegeven: “Ik wil het gezicht worden van vrouwen die tijdens de Women’s March thuisbleven en hun bek hielden.”

In een interview met CNN vertelt Melania over haar ambities als rolmodel: “Er zijn talloze vrouwen die ervoor kiezen om te zwijgen tijdens een historische demonstratie voor vrouwenrechten. Maar de maatschappelijke druk om er wél naartoe te gaan is ontzettend groot. Ik wil die vrouwen laten zien dat je op zo’n moment wel degelijk stilletjes op de bank naar dr. Phil kunt kijken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Melania, op de barricaden, maar eigenlijk liever Not In My BackYard.
Maar bij nader inzien lijkt dit mij eerder een foto van de generale repetitie op de Coolsingel, ter gelegenheid van het einde van de Winterstop. Of van de Ramadan; dat is -gezien de huidige samenstelling van de 010-bevolking- eigenlijk logischer.

gravatar

Kijk eens aan! Zo te zien heeft het reactie-etend monster der Speld bij dit artikel het hele forum opgevroten. Bij andere artikelen zijn diverse reacties aan zijn vraatzucht ten prooi gevallen.

‘t is me wat.

Reageer
gravatar

Eis gewoon 30.000 30.000 euro schadevergoeding van de speld. Dit zal vast voorkomen dat de speld zich nog eens negatief uitlaat over president Trump.

De speld brengt met haar uitlatingen president Trump in diskrediet.

(Met dank aan denk, met zo’n partij heb je geen satire meer nodig)