‘Onbezonnen Donald was nog maar 59 toen hij uitspraken deed’

Melania vraagt om begrip voor haar man

De destijds 59-jarige Trump was nog jong en onbezonnen toen hij zijn controversiële ‘grab ’em by the pussy’-uitspraak deed. Dat zegt Melania Trump, die de Amerikanen vraagt om begrip voor haar man.

In haar verklaring zegt Melania dat iedereen wel eens iets stoms heeft gedaan toen hij bijna zestig was: “We kunnen het een 59-jarig ventje toch niet aanrekenen dat hij tegen een andere volwassen man schaamteloos opschept over zijn grensoverschrijdende gedrag?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Before or after the gripping the dick? Niettemin een acculturatief geassimileerde prestatie van die Melania. Ondanks haar traditionele Oost-Europese wortels (net als haar vele voorgangsters), toch in no-time een volbloed Amerikaanse hysterica geworden: “O my God” staat haar op het lijf geschreven, waarschijnlijk ergens op haar middenrif.

gravatar

Amerika: het land van de onbegrensde mogelijkheden: alles is daar te koop, van kiesmannen tot juryleden. Trump heeft (door belastingontduiking) meer fondsen achter de hand dan Clinton: dus hij wordt president. En de Republikeinen hebben genoeg randdebielen die graag Mister Prèz. willen worden, Nixon, Reagan, de Bush-dynastie en nu Trump weer. The Bushes en Trump hebben gemeen dat ze beiden van Duitse afkomst zijn, vandaar die houding tegen Untermenschen (lees Latino’s)