YouTube: RTV Oost

Elitair bushokje in elkaar getrapt

Infrastructurele elite gaat bij zichzelf te rade

Het bushokje aan de Kerkstraat in Budel is in de nacht van woensdag op donderdag in elkaar getrapt. De dader was mogelijk een bezorgde vandaal die zijn vertrouwen in het elitaire hokje had opgezegd.

De gemeente Budel zag het molesteren van het bushokje niet aankomen, vertelt de woordvoerder infrastructuur: “We zijn er jarenlang klakkeloos van uitgegaan dat de halte aan de Kerkstraat prima functioneerde, maar misschien hebben we er daardoor niet genoeg aandacht aan besteed en voelde iemand zich genoodzaakt om met een honkbalknuppel op het bushokje in te slaan.”

In de komende weken gaat de gemeente daarom vergaderen over een totale herziening van het busverkeer in de gemeente Budel: “Als je het hokje zo in diggelen ziet liggen moet je als aanbieder van het openbaar vervoer toch bij jezelf te rade gaan. Dan heb je iets niet goed gedaan.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het heeft wel een enorm geduld gevraagd van het hele team (fotograaf, belichter, timer, kledingadviseuse, cateraar, uitkijk naar twee kanten en journalist van het plaatselijke zondagsblad) om nét die grijze Fiat Typo te kunnen flitsen op het moment dat de vermoedelijke daders de wijk namen naar St. Odiliapeel. De beelden zijn inmiddels getoond in “Opsporing verzocht”.

Reageer
gravatar

“De mensen zullen dan het juk van de politieke correctheid afwerpen”

Openbaar vervoer, een gruwel van politieke correctheid.
Maar moeten blonde meisjes nu wel of niet de straat op?

Reageer
gravatar

Schande! Het enige verwarmde bushokje in deze regio met koek (van Peijnenburg) en zopie (erwtensoep van Unox); het wordt tijd voor onverwoestbaar OV-pantserglas. Iets voor de PVV tijdens het Vragenuurtje in de Tweede Kamer: dit kan die dikke V.d. Steur toch niet over zijn kant geven..

Reageer
gravatar

Jawel hoor,

Van der Steur bewoont een kasteel, en zo’n bushokje voor de deur zou meteen vanuit rijkswege worden gesloopt omdat het het uitzicht zou bederven en de uitstraling van de omgeving als zodanig zou verzieken.

gravatar

Zó doen we dat in Nederland!

Altijd buigen, bukken en meewaaien.

Crimineel tuig dat hierheen komt voor een werkvakantie met gratis verblijf plus toelage, die geven we een oprotpremie van 2000 euro, en we maken ons zorgen over hun privacy en rechten.

Komt u maar hoor, wij staan altijd klaar.

Linkse Sul

Reageer
gravatar

Wat een verademing, een Linkse Sul die de waarheid onder ogen ziet. Maar het verhaal van De Speld klopt niet helemaal. Het gaat niet over een elitair bushokje. Het bushokje is vernield door bezorgde fatsoenlijke Nederlanders

Op Facebook heb ik gelezen dat het bushokje vlakbij een AZC staat.. Gelukzoekers, c.q. crimineel tuig met een Noord Afrikaans uiterlijk, stappen ‘s morgens op deze halte om naar het dorp Budel af te reizen om boerinnen aan te randen en te verkrachten. ‘S avonds komen ze dan weer terug op een gestolen fiets. De fiets wordt dan door verkocht aan andere AZC-ers. .

De linkse fractie van de gemeente Budel heeft het voorstel gedaan om het crimineel tuig gratis condooms mee te geven zodat ze op een veilige manier kunnen verkrachten. Typisch links!

Corrie.

gravatar

Tsja, op zo’n oude voor tijdelijk gebruik geleende fiets dient men het met vallen en opstaan te leren, geheel volgens het oud Hollandsche gebruik, zoals in de reader van de inburgeringscursus te lezen valt.

Van het niveau van het aloude ambacht wat hier ook wel fucken en/of naaien heet, heeft men vooralsnog geen kaas gegeten. Óók dat dient men nog te leren waarderen, waarbij een intensieve training van de beide ellebogen noodzakelijk is.

gravatar

Typisch weer zo’n elitaire opmerking. Wat maakt de rest van Nederland dat nou uit? Oppassen met zulke geleerde opmerkingen, anders ga ik het verkiezingsprogram van de PVV in dit forum plakken.