Zuur verhuisbedrijf neemt geen genoegen met kratje bier en eeuwige liefde

'Ze wilden zelfs niet even een oude bank ophalen bij m’n ouders.'

De 21-jarige Ticho is diep teleurgesteld in studentenverhuisbedrijf de Zeulers. Het bedrijf weigerde Ticho te helpen verhuizen in ruil voor een kratje bier en eeuwige liefde. “Ze wilden zelfs niet even een oude bank ophalen bij m’n ouders.”

Door de starre houding van het verhuisbedrijf dreigt Ticho in de knoei te komen met zijn studie. Hij heeft morgen een tentamen en moet nog beginnen met leren. “Ik heb de hele situatie uitgelegd aan de verhuizers, maar ze gaven geen duimbreed toe. Zelfs niet toen ik aanbood een pizzaatje voor ze in de oven te gooien. Zo egoïstisch.”

Gelukkig heeft Ticho een paar vage kennissen bereid gevonden om hem aankomend weekend te helpen sjouwen. Daardoor houdt hij wel mooi een kratje bier en eeuwige liefde over om anders te besteden: “Mijn nieuwe huis kan wel een likje verf gebruiken, dus ik denk dat ik dat ga gebruiken om een schildersbedrijf in te schakelen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

moeten ze maar niet google adwords inladen in een ajax actie, Dat gebruikt nog de ouderwetse document.write wat niet werkt met Ajax!