NPO Buitenhof

Rutte wil graag in gesprek met vertegenwoordiger PVV-kiezers

‘Hadden ze nou maar iemand die namens hen het woord deed’

De kans dat de VVD met de PVV gaat regeren is volgens Mark Rutte nul, maar hij wil wel graag met de PVV-kiezers in gesprek. Volgens de premier zou het daarom handig zijn als PVV-kiezers een vertegenwoordiger naar voren schuiven die hun zorgen goed kan verwoorden.

“Het kost mij te veel tijd om met een miljoen mensen in gesprek te gaan. Ik stel daarom voor dat ze iemand zoeken die namens hen het woord doet”, zegt VVD-leider Mark Rutte bij Buitenhof. “Misschien kunnen ze een soort profielschets maken waardoor ze dan de ideale persoon vinden. Ik zat zelf te denken aan iemand die kort en duidelijk kan formuleren en niet bang is om ferme uitspraken te doen. Het mag best een beetje schuren. Iemand van wie de PVV-kiezer zoiets heeft van ‘ja hier voel ik me wel lekker bij’. Dat zou ideaal zijn.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Beetje slap artikel van De Speld.

Iedereen die onder andere Facebook een beetje bijhoudt weet dat er nog maar een politicus over is die het beste voor heeft met het volk. Dat is meneer Wilders van de Partij Voor de Vrijheid.

Hij is onze nieuwe Drees, Thorbecke, Gladstone, Churchill, Roosenvelt en Frederik De Grote in éen lichaam en geest verenigd.

Nederland: back to the Golden Age. 😉

Corrie

Reageer
gravatar

Ook al zou ik graag als PVV-vertegenwoordiger met Rutte willen praten om uit te leggen waarom fatsoenlijk Nederland zich zorgen maakt. Maar ik hou mij bij De Speld.

Er is maar één woordvoerder van de PVV en dat is meneer Wilders. Hij is de Heiland.

Lieve mensen, vergeet niet bij de komende verkiezingen op meneer Wilders van de PVV te stemmen!

Zou het niet fantastisch zijn wanneer hij zo groot wordt dat hij zonder een coalitie aan te gaan mag regeren?

Krijg het er warm van. 😉

Corrie.

Reageer
gravatar

Na enige kennis van Nederlandse spreekwoorden kun je hoofdzakelijk aan de naam herkennen wie deze mensen zijn. Verder moet ik toegeven dat ik niets van ze weet.

Reageer
gravatar

Stuitend maar niet verrassend dat een PVV-er niet weet wat je tegen een minister president zegt. Dat krijg je als hun grote leider zich alleen van straattaal bedient en niet genegen is ontzag voor overheidsdienaren uit te stralen.