Beeldbewerking: Casper Steenbergen

Man die drankje wil bestellen ontdekt dat hij onzichtbaar is

'Iedereen in deze bar kijkt dwars door me heen'

Roelof begon vermoedens te krijgen toen twee leden van het barpersoneel gewoon bleven doorpraten toen hij aan de toog kwam staan. Maar toen er vervolgens zes andere klanten eerder gin-tonics en Irish-coffee kregen dan hij, wist hij het zeker: hij was onzichtbaar. “Dat klinkt leuker dan het is”, zegt Roelof. “Mensen zien je gewoon niet staan als je onzichtbaar bent.”

“Ik heb het even getest, iedereen in deze bar kijkt dwars door me heen”, vertelt Roelof. “In het begin heb ik nog geprobeerd om van de nood een deugd te maken en heb ik m’n broek uitgetrokken, maar uiteindelijk dacht ik toch: Wat heb ik hier nog te zoeken als ik niet eens een drankje kan kopen? Toen ben ik dwars door de muur naar buiten gelopen. Mij niet gezien. Doei hoor.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *