YouTube: Telekids Musicalschool

Ook de familie van Sita weet niet meer waar ze Sita van kennen

'Zat mama nou in Idols of in De Bus?'

De familie van Sita is al jaren vergeten waar ze Sita ook alweer van kennen. De zangeres of presentatrice was ooit ergens bekend van, maar na Nederland is ook Sita’s familie vergeten waarvan.

Familielid Nico Vermeulen heeft sinds vijf jaar geen idee meer waar hij Sita van kent: “We zaten bij het kerstdiner tegen over elkaar en ineens wist ik niet meer zeker of ze nou in Waku Waku had gezeten of in De Leukste Thuis. Een jaar later wist ik niet eens meer of ze überhaupt wel bekend was. Inmiddels durf ik ook niet meer met zekerheid te zeggen of ze wel familie is. Het zou ook kunnen dat ze m’n vrouw is, of dat ze ooit in Get the Picture zat.”

Ook Sita’s dochter Bouchra heeft steeds meer moeite om haar moeder thuis te brengen: “Ik weet vrij zeker dat ze actrice was, maar vraag me niet of ze nu in Idols of in De Bus zat. Soms weet ik zelfs niet honderd procent zeker of ze wel kinderen had. Op dat soort momenten ga je wel aan jezelf twijfelen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

En vader weet ook niet precies wie d’r moeder is. Een te gekke tijd, dat wel. Er was destijds wel sprake dat ze als Petra zou worden geboren, maar uiteindelijk is het Ursula geworden.

Reageer
gravatar

Dat is de tragiek van allen die ooit BN’er wilden worden en er niet in zijn geslaagd hun naam en faam te verbinden aan een tv-programma dat algemeen bekend en bemind is. Neem nou -louter figuurlijk natuurlijk- dat meisje van Stax die er in is geslaagd in korte tijd hét gezicht van Het Nieuws van 20.00 uur te worden. Of Jack van Gelder, die al sinds honderden jaren alles verbaal verslaat wat met voetbal en daarmee grof geld-verdienen te maken heeft. Dat is zelfs Hennie Huisman in zijn hey-days en Maydays nooit gelukt. Maar kijk ook eens naar die jongen van Rutte, die al acht jaar de rol speelt van MP en die nog minstens 20 jaar vast in die rol blijft, die zie je toch niet in een andere rol of functie? Hij kán ook niets anders, maar zijn naamsbekendheid begint nu ook in de EU vorm te krijgen. Hij loopt zich nu al warm langs de lijn om opvolger te worden van de CEO van de EU, de notoire zuipschuit Juncker; dat is weliswaar la mer à boire, maar ga er maar aan staan. Sita, meid, vooral dóórgaan; je komt er wel (om met Barry Stevens te spreken)

Reageer
gravatar

@outsider

Mark Rutte is eigenlijk een zeer repectabel hoogleraar op een hoge school met een keurige staat van dienst. Wat kan jij dan?

gravatar

Frank, je bent wellicht nieuw hier en dus nog onbekend met de plaatselijke mores: bij De Speld wordt op vele verschillende niveaus satire bedreven, of in ieder geval pogingen in die richting gedaan. Uit jouw obiter dictum maak ik verder op dat jij een respectabel lid bent van het liberale establishment dat als één man achter onze Lachende Leider staat. Zou Mark Rutte niet uitstekend voor zichzelf kunnen zorgen, zoals elke VVD’er? Onduidelijk is echter op welke Hogeschool deze Hope des Vaderlands dan wel zou hebben gedoceerd en op welke universiteit de pedel te zijner ere ooit het “Hora est” zou hebben geroepen. Meld dit nog even, wil je?

gravatar

Goedemiddag, Sita Vermeulen

Ik heb een vraag aan jou, het lijkt me leuk om samen vrienden willen zijn, maar mag ik jou asjeblieft mobiele nummer mogen. Zou heel fijn zijn, hier is die van mij: 0640168454

Reageer