Bron NOS

Wilders in beroep: ‘Hogere knettergekke PVV-haters moeten oordelen’

Geert Wilders gaat in beroep tegen zijn veroordeling in het ‘minder minder’-proces. Hij wil naar eigen zeggen het oordeel van een hoger college van knettergekke PVV-haters weten.

“Rechters moeten niet bepalen wat een politicus mag zeggen. Daarom wil ik dat een hogere rechter uitspraak doet over de vraag wat een politicus mag zeggen”, aldus Wilders. “De uitspraak van een rechter maakt helemaal niets uit. Daarom ga ik in hoger beroep.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Misschien is er veel fout in Nederland, en hebben we veel te klagen. Maar…… de belangrijkste hoeksteen een ONAFHANKELIJK rechtsysteem in een rechtstaat, daar mag niemand aan tornen. Ook meneer Wilders niet.
Zeker, rechters maken ook fouten (het zijn ook nèt mensen hè) Als je denkt dat ze een fout hebben gemaakt, ga je in hoger beroep.

Het wordt een raar rijtje: van Rey, Wilders,….
Wie volgt?

Reageer
gravatar

Dat Wilders lak heeft aan de uitspraak van de rechter is al bedenkelijk, maar volgens mij trekt hij zich ook niets aan van de linker !

Reageer
gravatar

Iedereen die de wet overtreedt EN kan aantonen dat hij dit jaar de media heeft gevolgd moet naar mijn mening worden ontslagen van rechtsvervolging. Zo iemand is namelijk ‘al genoeg gestraft’ met al die beelden en geluiden van deze meneer. Dat hakt er net wat te flink in.

Reageer
gravatar

Lieve Corrie, ik ben geen pvv-hater, maar ben wel bezorgd over de uitlatingen van de heer Wilders. Wanneer hij, als politicus, op deze manier de rechtspraak ondermijnt, zoals eerder al het parlement en daarmee de democratie, dan maak ik me daarover grote zorgen. Vrijheid van meningsuiting vind ik een groot goed. En die moet juist beschermd worden door de rechtspraak. En als je die dan zo uitscheldt als het vonnis je niet bevalt, dan maakt dat logisch dat iedereen die niet blij is met een rechterlijke uitspraak eigen rechter gaat spelen. Daarover maak ik me zorgen.

Je Samir

gravatar

Hij kan er geen genoeg van krijgen!

Ik zou zeggen: het gezever is nou wel klaar, laat ik eens wat nuttigs gaan doen.

Zo kunnen ze elkaar nog járen bezig bezig houden.

Reageer
gravatar

Hij-de hr.Wilders- gaat zichzelf boven de wet stellen en denkt ons rechtsysteem belachelijk te kunnen maken. De bak in met hem want ook hij moet weten -en kennelijk voelen- wie hier in Nederland de baas is. Als dit onbestraft blijft kan een ieder de rechtspraak belachelijk maken. Dit laten we gebeuren met de politie en nu is kennelijk de rechtelijke macht aan de beurt. Niet tolereren.

Reageer
gravatar

Wilders voert een achterhoedegevecht, met de intrede van de Islam als officiële tweede (?) godsdienst is, door het Binnenhof, de vrijheid van meningsuiting afgeschaft. We moeten tenslotte (vóór alles) de Islam-OPEC te vriend houden, “nie wieder” een situatie als in 1973 toen wij olie-droog werden gesteld.

gravatar

En Wilders is dus een politicus, goede voorbeeld maar niet heus.
Hij heeft dus blijkbaar ook geen respect voor de rechters laat staan voor anderen.

Reageer