‘Links’ en ‘rechts’ achterhaald? Nu is er kwark!

Een beknopte uitleg van het nieuwe politieke spectrum

De termen links en rechts zijn achterhaald. Ze stammen nog uit de Oertijd, toen mensen het beu werden om alleen maar rechtdoor te lopen. In het nieuwe politieke spectrum draait het nog maar om één ding: kwark. Het wordt allemaal duidelijk in deze nieuwe editie van De Speld Vertelt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

wel zo handig voor mensen die moeite hebben met links en rechts uit elkaar te halen en dat je geen rekening hoeft de houden met ‘jouw links’ en ‘mijn rechts’. Kunnen we daarvoor niet ‘bakboord’ en ‘stuurboord’ zeggen?

Reageer
gravatar

Ik heb van het schema een twister mat gemaakt. Nu is mijn linker voet CDA en mijn rechter voet 50 plus. Linker hand D66 en rechterhand Groen Links. Zou ik moeten schijten (die kwark werkt erg laxerend) dan komt dat op je weet wel

Reageer
gravatar

Het feit dat mijn initiële reactie niet is geplaatst, geeft al aan dat de redactie van dit forum de voorkeur geeft aan de linksdraaiende variant van dit ongezonde voedingsmiddel.

Reageer
gravatar

Kwark? Als ik de supermarkt ben raak ik al in paniek van de keuzestress.
Wat wil ik magere kwark, biologische kwark, kwark griekse stijl of turkse stijl, volle kwark, borenkwark, halfvolle of magere kwark, misschien zelfs 0% vat kwark. Of kwark van het eigen huismerk, blij in de wei in kwark. Het blijft toch moelijk.
Al helpt combineren wel. Volle kwark is natuurlijk VVD, boerenkwark is CDA, biologische kwark groen links, hollandse kwark misschien PVV en blij in de wei kwark is natuurlijk partij van de dieren. Als de SP dieet kwark is dan zal de PvdA magere kwark zijn en D66 halfvolle kwark.

Reageer