Waarom is Brabant zo goed in het produceren van xtc?

Veel mensen krijgen hun xtc van Danny, maar die maakt de xtc dus niet. De meeste xtc wordt in Noord-Brabant geproduceerd. Vera neemt je mee in de wereld van de xtc en legt uit waarom de criminele wereld en overheid in een neerwaartse spiraal zitten. Vera neemt ook per ongeluk een pil, maar gelukkig hindert het de uitleg niet. En waarom is er zoveel liefde?

Abonneer je op ons YouTube-kanaal


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Start generating extra cash online from hom emore than $22k by doing very easy work just in spare time. Last month i have got paid $22745 from this easy home job. Join this job right now and makes more cash every month online. Just follow web link here to get started…….https://indeedgold.com

Reageer
gravatar

★★★★★
Lieve Vera alsjeblieft (please, red.) vertel vaker, elke dag als het kan.
Volgende keren graag met een bierproeverij, maar het mag van mij ook oude klare, cognac en/of whisky zijn. Desnoods zelfs nuchter als ik jou maar kan zien, horen en ruiken, maar dat laatste kan helaas nog niet via internet.

Reageer
gravatar

Lieve Jan-Pieter, helaas heb ik jou per abuis beledigd. Mijn verwensing hoort bij het stompzinnige bericht van ene Leslie Kelley.

gravatar

Geweldig! Ik heb elk uur $ 85 verdiend sinds ik een half jaar geleden begon te freelancen via internet… Ik werk dagelijks enkele uren thuis en doe het basiswerk dat ik krijg van dit bedrijf dat ik online tegenkwam… Ik ben erg blij om deze werkkans met je te delen … Het is absoluut de beste baan die ik ooit heb gehad … Bekijk het hier … http://Www.MoneyApp2.Com

Reageer