Waarom heeft Nederland zo’n grote veestapel?

In Nederland worden per dag 1.8 miljoen dieren geslacht. Als je dat omrekent zijn dat 1.8 miljoen dieren per dag. Het volgende kabinet wil de veestapel wellicht ietsje kleiner maken. Maar waarom maken we in Nederland zo veel dieren dood? En hoe leg je dat straks aan je kleinkinderen uit wat je deed tijdens de bio-industrie?

Abonneer je ook op ons YouTube-kanaal


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Opmerkelijk, Cees neemt een bericht een bericht in De Speld serieus. Hij zal dan ook wel op Rutte of Wilders stemmen. 😉

gravatar

We moeten stoppen met de veestapel en het nuttigen van koeievlees! Er is een alternatief, die niet uit koe bestaat maar biologisch is, gezond, goed voor het klimaat en lekker! Ik hoef niemand hier uit te leggen waar ik het over heb. De lekkerste worst van Nederland! H O Y!!!!

Reageer
gravatar

Dit soort verhalen wijs ik natuurlijk beslist niet pertinent af. *

Maar er zijn er te veel van dit soort berichten, zodat de weerstand toeneemt, ondanks de goede bedoelingen. Vooral als de De Speld ook meedoet met de antivleesmode. De lezers weten immers dat de De Speld altijd het tegendeel bedoelt.

Dus ook nu geen sterren. Geen productieve dag vandaag voor de redactie.

* Ik zou op internet meteen door extreem groenlinks worden afgeslacht. Doe dat dan toch maar met varkens, denk ik dan.

Reageer