Beeldbewerking: Casper Steenbergen

Internet, help!

Wij stopten Schrödingers kat in Russells theepot. Is hij nu wel of niet te zien vanuit Plato’s grot?


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De redactie doet zijn uiterste best bijdragen van meer dan oneliner omvang te boycotten; vanmiddag exact vijf (5) keer -vruchteloos- geprobeerd iets geplaatst te krijgen en elke keer weer “There was a problem processing your comment” als reactie. EWrdogan-Censuur, maar wel slimmer gebracht.

gravatar

Och Outsider, de vullende én reactie-etende monsters behoren volgens de CAO zo nu en dan een pauze te verkrijgen, waarbinnen zij de vrijheid hebben om even niet naar de baas te luisteren om ongestoord hun gang te gaan.
Het echte probleem zit ‘m namelijk in het feit dat de bazen ongevoelig blijken voor de schade die hierdoor ontstaat.

Genialiteit wordt zo nu en dan verorbert, zonder dat dit op een later tijdstip op wat voor manier dan ook terug te vinden is tijdens het ontlasten van cachebestanden, die ondanks alles wat zure oprispingen tot gevolg hebben. Met name bij klokkenluiders is dit het geval.

Enfin Outsider, maak je niet te druk, want we hebben er allemaal last van. En zeg nou zelf, de zesjescultuur binnen dit regime is immers hardnekkig en de interesse te gering, zolang o.a. Nuon van de betaalde diensten gebruik blijft maken, of niet soms?

gravatar

Deed hij ook niet. Hij is pas later in het Latijn vertaald door Harry Mulisch die rond die tijd voor zichzelf begon als be(l)edigd vertaler Grieks-Latijn bij Uitgeverij Van Voorschot.