Wikimedia Commons CC: Linh_rOm

In Australië weten ze al wie de nieuwe president van de VS wordt

Rest van de wereld moet nog even geduld hebben

De rest van de wereld moet nog een paar uur geduld hebben, maar in Australië weten ze inmiddels al wie de nieuwe president van de Verenigde Staten wordt. Amerikaanse inwoners van het Pacifische land staken even na middernacht vuurwerk af om de overwinning van hun kandidaat te vieren.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Prettig om te horen dat Europa ook eerder de uitslag te horen krijgt dan de Verenigde Staten. Kunnen we ons alvast voorbereiden op wat komen gaat. En alvast short gaan op bepaalde aandelen.

Reageer
gravatar

Wij wisten het al drie uur voor Australië. Maar alleen omdat we niks meer hebben dan wat ondergelopen eilandjes heeft Australië weer meer nieuwswaarde. Ik vind dat wij ook wel eens in de media mogen, @Speld!

Was getekend,
Een ontevreden Kiribatiër

gravatar

Moest even nadenken hoe dit nu mogelijk is, maar dit heeft natuurlijk met het tijdsverschil te maken. Hebben ze al gezegd wie het is?

Reageer
gravatar

Jammer voor de lezers hier, maar ik kreeg de uitslag al een paar uur geleden binnen via mijn neef op Bora Bora. Helaas mag ik er niets over zeggen, maar een verrassing was het zeker. Overigens zou ik Australië geen Pacifisch land noemen, eerder een continent.

Reageer
gravatar

Vuurwerk? Het zal de eerste noch de laatste keer zijn dat deze foute projectontwikkelaar annex belastingfraudeur onder vuur komt te liggen. Zijn eerste beleidsdaad zal zijn dat hij in Den Haag het Internationale Strafhof laat bezetten, dan heeft hij daar geen last meer van als hij -bij wijze van voorzorg- in Chili de kopermijnen bezet, voor Bethlehem Steel.

Reageer
gravatar

Hierbij wil ik Ronald Reagan hartelijk feliciteren met zijn verkiezingsoverwinning op J. Carter, en ik weet zeker dat de betrekkingen tussen beide kandidaten nu verder aangehaald kunnen worden.

Best regards,

Henk.

Reageer