Drentse dorpsbewoners boos over bouw zendmast

'We hebben hier al geen bereik en nu dit weer'

Bewoners van het Drentse Westerveld zijn woedend over de plannen van KPN om een zendmast bij het dorp te plaatsen. Ze vrezen horizonvervuiling en nadelige gevolgen voor de gezondheid.

“Ze moeten ons altijd hebben, lijkt het wel”, zegt bewoner Arie Daalmeijer. “We hebben hier al nauwelijks mobiel bereik en nu dit weer.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Niks aan de hand Arie!

Het dorp Westerveld is jaren geleden al verhuist naar Arnhem, waar het in de open lucht is tentoongesteld. KPN heeft toestemming gekregen om de mast op de Brink te plaatsen, om zo niet in de vergetelheid te raken. Op het gemeentehuis in Diever kunnen ze er alles over vertellen, want zij hebben onlangs een brief van KPN ontvangen waar instaat dat het technisch niet mogelijk is om Westerveld als zodanig te ontsluiten.

Het is beter om Henk Kamp goed in de smiezen te houden. Henkie houdt van schaliegas, en zoekt nog wat ruimte om eens lekker in de grond te peuren om te kijken of ‘ie een paar grijpstuivers kan verdienen.

Reageer
gravatar

Het is toch ook van de zotte! Geen bereik en dan toch een mast bouwen, zorg eerst maar eens voor fatsoenlijk bereik, daarna kan er gepraat worden over zo’n straling veroorzakende mast. Als we dan ziek zijn kunnen we in elk geval het ziekenhuis bellen.

* Advertentie *
Last van straling? Bestel vandaag nog een Aluhoedje (R)!
Gegarandeerd stralingsvrij en nog een modieus ook!
Voor meer info en bestellen: http://www.aluhoedje.eu/

Reageer
gravatar

‘Ik hep geen bereik!’

Incorrect. Het ‘bereik’ van een mobiele telefoon is altijd hetzelfde is, minstens zo’n 10 km. Niet gek hè?

Wat deze mensjes bedoelen is dat geen ‘contact’ met het netwerk hebben.

Weer Wat Geleerd!

Reageer