YouTube: Dennis Ngo

Justin Trudeau: ‘buitenlandse politici moeten niet meer gillen als ik op staatsbezoek kom’

'Ik ben inmiddels premier'

Hordes uitzinnige politici en journalisten die luid lopen te joelen als hij op staatsbezoek komt: Justin Trudeau is het inmiddels meer dan zat. De Canadese premier vindt het jammer dat zijn fans niet met hem zijn meegegroeid.

Toen Justin nog kandidaat was, vond hij de gillende menigte nog wel leuk. “Ik was toen zelf ook nog aan het ontdekken wat voor stijl en standpunten bij me pasten. Als ik beelden uit die tijd terugzie, schaam ik me soms wel een beetje: daar heb je die kinderachtige Canadese gast weer. Maar ik ben inmiddels premier. Ik doe volwassen dingen als wapens exporteren en vrijhandelsverdragen sluiten. Ik zou het op prijs stellen als mijn fans zich ook wat volwassener gaan gedragen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Och Benny, Pik heeft het er als burgemeester van Fabeltjesland maar druk mee. Het lult zich een burn out en ook de jaren voor die lachspiegel beginnen te tellen.

Het droogt wel op.

gravatar

Misschien helpt het als hij zijn voornaam verandert. Mensen associëren “just in” toch meestal met beginnelingen, daar is weinig aan te doen. Wat te denken van ‘Vladimir’ bijvoorbeeld?

Reageer