Beeldbewerking: Casper Steenbergen

Student neemt nog altijd de wc mee naar z’n ouders

‘Er zit geen wc-wasserette bij mij in de buurt’

In de trein tussen Amsterdam en Hilversum zit een jonge student met een toiletpot op schoot. Het is Frank (21), die nog altijd naar z’n ouders gaat om de wc te laten schoonmaken.

“Het is natuurlijk niet ideaal” bekent Frank, die in z’n eentje een vierzits bezet houdt in een verder lege coupé. “Maar ik heb thuis geen wc-eend en volgens Google maps zit er geen één wc-wasserette bij mij in de buurt. Bovendien heb ik geen idee waar ik anders de stortbak zou moeten legen.” Een vader met kind komt de coupé binnenlopen. “Hier is nog plek,” zegt Frank vergeefs.

Thuis wacht moeder Ans: “Ik doe het met liefde. Op deze manier zie ik hem tenminste nog eens in de twee maanden. Als je hem dan op zondagavond met een volle tas en een wc-pot onder de arm naar het station ziet lopen, denk je toch: wat worden ze snel groot.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dit is echt belabberd photoshopwerk. De pot is te klein, het licht zit niet goed, de smerige viezigheid lijkt niet op een overstroomde geschimmelde praktijkpot. Broddelwerk.
Wat je met Sophie deed gisteren is ook niet bepaald grappig. Casper, je blijft met je vingers van mij af.

Reageer
gravatar

Moet deze jongen niet eens een stevige boodschap onder de neus worden gewreven? Dat zet wel wat druk op hem, maar daarmee schep je hoop op een zelfstandige toekomst. En daar heeft hij behoefte aan.

Reageer