Terroroehoe valt horrorclown aan: 9 tuigvloggers gewond

Nederland geteisterd door terrorvoorvoegsels

Nederland wordt geteisterd door terrorvoorvoegsels. Dat zegt taalnazi Piet van Dijk. “Gister nog viel een terroroehoe een horrorclown aan waarbij negen tuigvloggers ernstig gewond raakten.”

Van Dijk luidt de noodklok. “Eerder nog deze week gingen vijf vergistoeristen op de vuist met een horrortandarts om een seksstewardess. En de week daarvoor ontmoette de seksrabbijn een staatssecretaris. Er is sprake van niets minder dan een rampscenario.”

Het is volgens Van Dijk allemaal de schuld van de graaibankiers. “Het begon onschuldig toen riooljournalisten ons wilden waarschuwen voor de schandaalpers. Maar toen op Twitter relnichten haatimams bekritiseerden, gingen in de Volkskrant weigerambtenaren op klopjacht naar hangjongeren: een paniekaankoop. En uiteindelijk moest de gorilla-kleuter weer voor vredesstichter spelen.”

Nederland dreigt nu een bananenrepubliek te worden, zegt Van Dijk. “Na de knipoogkroaat leken we al op een pariastaat. Maar nu we testosteronbommen inzetten om een miljardenfiasco te bestrijden, worden huilbaby’s nog maar nauwelijks straatterroristen. Het is een duivels dilemma, met de junkstatus tot gevolg.”

Volgens de doodrijder is het echter allemaal niet zo hyperernstig. “Het is bekend dat er sjoemelsoftware wordt gebruikt om het aantal relschoppers te overdrijven. Iedereen die zelf eens in een asowijk is geweest, weet dat daar weinig draaideurcriminelen rondlopen. Van Dijk is gewoon een dramaqueen.”

Van Dijk krijgt bijval van een haatbaard. “Ze zouden al die powervrouwen op een loservlucht naar een knoflookland moeten zetten.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Kan dit hele verhaal helemaal niet volgen… Laten we beginnen met een beschaafde en ABN taal??? Dan kan ik tenminste to THE Pointer reageren… Nu nuet met deze rubbish

Reageer