Photobucket: psvpat

Nieuwe dienstregeling NS: alle treinen vertrekken voortaan om 12.50 uur

‘Voor sommige reizigers verandert er iets, voor anderen niet’

De dienstregeling van de NS gaat rigoureus op de schop. Vanaf 11 december vertrekken alle treinen om 12.50 uur. Daarmee zet de vervoerder in op duidelijkheid en herkenbaarheid: “Iedereen weet nu waar hij aan toe is”, stelt NS-topman Roger van Boxtel tevreden vast.

Voor mensen die dagelijks om 12.50 uur vanaf Utrecht Centraal naar Woerden reizen verandert er niets. “Jammer”, vindt reiziger Gephard Eckel (43). “Ik ga liever niet naar Woerden.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Een goede, maarhalfslachtige maatregel. Waarom komen de treinen ook niet op hetzelfde tijdstip aan ? Hiervoor moeten de treinen op kortere routes alleen wat langzamer rijden of gezellig onderweg een tijdje stilstaan. Doen !

Reageer
gravatar

Sorry hoor, maar ik vind dit nog steeds niet duidelijk. Leuk dat alle treinen om 12:50 vertrekken, maar blijkbaar vertrekken ze niet allemaal vanuit hetzelfde station. Bij welk station moet ik nu om 12:50 instappen, als ik bij station Naarden-Bussum wil uitstappen? En bij welk station moet ik nu om 12:50 instappen, als ik bij station Hilversum wil uitstappen? En bij welk station moet ik instappen, als ik bij station Hilversum-sportpark wil uitstappen.

Reageer
gravatar

Hmm, daar vraag je ons wat…

Voor de duidelijkheid laten we alle treinen op alle stations alleen maar stilstaan. En dan gaan de deuren alleen om 12:49 open en sluiten stipt om 12:50.

Met vrolijke fluit!
Nederlandse Spoorwegen

gravatar

Dank je!
Ons gezamenlijke wetenschappelijke bureaus hebben hier dan ook héél hard aan gewerkt.
Wij het A4-tje, zij de DENK-tank.

Geert Wilders (voorheen PVV) &
Tunahan Kuzu (voorheen DENK)
Partij Van Dikke Vrienden (PVDV)