Beeldbewerking: Casper Steenbergen

Samsung presenteert nieuw bomsuit om Galaxy Note 7 te ontmantelen

Eerste buigbare pak in lege zaal getoond

De verwachtingen waren vooraf hooggespannen: hoe zou het nieuwe bomsuit van Samsung eruit gaan zien? De elektronicagigant stelde niet teleur: het pak heeft allerlei nieuwe snufjes om eenvoudig de Galaxy Note 7 te ontmantelen.

Zo heeft het pak een batterijduur van 48 uur, en het is compatible met de meeste andere outfits. Het is voor het eerst dat Samsung een buigbaar bomsuit presenteert, dat ook nog eens onder water gebruikt kan worden. Bovendien heeft de ingebouwde camera een nog hogere resolutie dan het vorige bomsuit. Met de nieuwe versie neemt Samsung verder afstand van concurrent Apple, dat nog bezig is met de ontwikkeling van een ontplofbare telefoon.

Het nieuwe model werd gepresenteerd in een lege zaal. CEO Oh-Hyun Kwon sprak van een doorbraak: “De Note 7 ontmantelen is weer een ervaring geworden.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

IS en al quaida schijnen bijzondere belangstelling te hebben voor de note 7 en verwachten een echte knal-deal.

Reageer