Ongeluk Henk Krol in debat niet de schuld van auto-piloot

Fabrikant zegt dat 50plus-leider zelf aan het woord was ten tijde van ongeluk

Volgens fabrikant Nagel maakte Henk Krol tijdens de Algemene Beschouwingen afgelopen woensdag geen gebruik van de auto-piloot maar ging hij zelf de fout in. In het debat vloog Krol in volle vaart uit de bocht en belandde in een feitenvrij betoog.

Uit de logbestanden van Krol blijkt dat de 50Plus-leider op geen enkel moment de auto-piloot had ingeschakeld. De auto-piloot stelt politici in staat om lange speeches te geven zonder er bij na te denken. Fabrikant Nagel benadrukt dat de auto-piloot slechts assisteert bij het debateren, maar dat de politici zelf verantwoordelijk blijft.

Experts zeggen dat gelet op de debatkwaliteiten van Krol ‘hij onverantwoordelijk heeft gehandeld en er beter aan had gedaan om op de auto-piloot te debatteren.’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ach, wat is het punt? Al die politici gebruiken toch veel te vaak hun auto-piloot?? Lekker gemakkelijk en dan weer heerlijk in het pluche wegzakken!!

Reageer
gravatar

Henk ziet het allemaal niwt meer zo scherp. Na 2020 zal 50plus alleen maar kleiner worden. Om goed op de toekomst coorbereid te zijn kun je vanaf nu dan ook beter spreken over 50min. Toevallig ook de brilsterkte van Henk.

Reageer
gravatar

Wiemersma, ik kan het niet goed onderbouwen, maar ik heb de indruk dat je de laatste weken, meer humaan en minder scherp opereert naar lieden die ‘politiek bedrijven’. Toevallig een aanbieding gehad vanuit de Haagsche zandbak om lid te worden van een fractie met veel vrouwen ouder dan 18 en jonger dan 30?

gravatar

Juist nu worden bij 50plus de oratorische talenten van Max Moszkowicz zo node gemist. Max verstaat de kunst om alles ‘recht te praten’ wat ‘stom’ is, vanuit het principe dat “Geld immers alles recht maakt wat krom is”.
Zolang er voor hem wat te verdienen valt.

Reageer