Hartverscheurend: deze man is vandaag voor het laatst bij de Algemene Beschouwingen

Als je een hart hebt deel je deze foto

Dit is Diederik uit Den Haag. Zoals elk jaar gaat hij vandaag naar de Algemene Beschouwingen. Op de foto ziet hij er nog best vrolijk uit maar hij weet nu dat hij er volgend jaar niet meer bij zal zijn. Kippenvel.

Het was vandaag al de dertiende keer dat Diederik (45) erbij is. De tijd heeft zijn tol geëist: het gaat niet goed met hem en zijn partij. Nog één keer kijkt het hele land naar hem terwijl hij voor een microfoontje staat. Over een paar maanden is het definitief voorbij.

Wij krijgen een brok in onze keel.
Als je een hart hebt deel je deze foto.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Tjeempie, is het een dichterlijke vrijheid die jij je veroorlooft, om die vuile was (onderbroek) als beeldmerk buiten te hangen?

gravatar

Beste Outsider,
Ooit heb ik ergens een account aangemaakt waarin ik deze, het meesterwerk van wijle kunstenaar Jopie Huisman bij wijze van eerbetoon als ivatar gekozen heb. Helaas is zowel de account, wachtwoord etc. in deze in de loop der tijd echter verloren geraakt en zitten u en ik opgescheept met dit serieus vervuilde kledingstuk en de nodige topfuncties reeds aan mijn neus voorbij gegaan zijn.

gravatar

Dat zwamneus/salonscialist en gatlikker van de VVD eventueel niet meer terugkeert, is alleen maar toe te juichen.
Eerlijkheidshalve moet ik toegeven, dat ik liever heb dat Wilders (onderstend door figuren als “man in de straat” en Corrie; eerste commentaar) de bajes indraait voor zijn openlijk oproepen tot Hitlerachtige toestanden in dit land.
😉

Reageer
gravatar

Hij is bijzonder hartelijk welkom in het Openluchtmuseum te Arnhem, waar de levende geschiedenis van Nederland is tentoongesteld, en waar de behoefte bestaat om deze prominent uit het verleden in 17e eeuwse kledij achter een spinnewiel te plaatsen, om zo de daad maar eens bij het woord te voegen.

Reageer
gravatar

Daar óók al? Eerst de Rainbow Warrior naar de bodem jagen en dan ook nog eens de Rainbow Worrior? Zo houdt Greenpeace geen zeewaardig schip meer over om Japanse walvisvangers te onderscheppen. Maar Don’t worry, be happy!

gravatar

Diederik is helemaal niet zielig, hoor. Hij wordt volgend jaar gewoon directeur van het VVD-politburo, als dank voor het vier jaar lang uitdragen van het VVD-beleid. Gefeliciteerd Diederik !

Reageer
gravatar

Dat komt omdat de Vereniging Voor Dieven alleen eigen mensen inzet wanneer het salaris richting de 1 miljoen gaat. Didi is de enige die het uit idealisme voor minimumloon doet.

gravatar

Wat een suggestief verhaal! Jullie zijn jaloers!!

Ze hebben net 60.000 nieuwe stemmen binnen laten stromen, en er reizen er nog 180.000 na. Afgezien wat er nog extra tot verkiezingstijd binnenkomt.

Met een beetje geluk hebben ze straks een Calais-kinderpardon en niet te vergeten hun kroonjuweel: het algemene kinderpardon!

Alle lichtgetinte kinderen tot en met 27 jaar uit de hele wereld, die hun papieren hebben verbrand en zich voordoen als 16 jarige Syriër, krijgen asiel. Plus hun hele familie met 9 kinderen (plus iedereen zich voordoet als familielid) waarvan een derde invalide.

Reageer
gravatar

Precies, je hebt het juist geformuleerd. Maar je bent vergeten dat ze ook nog een uitkering krijgen en dat de wachtlijst voor een sociale woning voor autochtonen langer wordt.

Wat is de PvdA toch humaan. 🙁

Corrie.