Shutterstock / Dejan Dundjerski

Shutterstock / Dejan Dundjerski

Bij de Particuliere Beschouwingen gaat het ondertussen over wat Ron van Linda vindt

Terwijl de Algemene Beschouwingen nog maar net zijn afgelopen en het daar vooral ging over Oekraïne en de energieprijzen, gaat het bij de zojuist begonnen Particuliere Beschouwingen inmiddels over wat Ron van Linda vindt.

"Ja voorzitter, wat zou Ron nu denken van Linda?", zegt Alexandra. "Bij het etentje laatst dacht ik wel iets te zien gebeuren, maar ik weet het gewoon niet helemaal." Er ontstaat wat rumoer in de kamer. "Voorzitter, denkt u dat ik Linda een berichtje moeten sturen?" Er ontstaat wat irritatie omdat Jeroen volgens Alexandra niet echt antwoord geeft op de vraag, maar ook dat is hoe het spel soms gespeeld wordt.

Verder werd er vandaag bij de particuliere beschouwingen gesproken over of een truitje terug moest worden gestuurd naar ASOS, wat mensen van de kleur groen vonden en wat er vanavond gegeten zou worden. De voorzitter laat weten dat er nog een paprika en wat spinazie in huis is.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *