Bron: NPO

Rutte verkouden; koning moet debat doen

De tweede dag van de Algemene Politieke Beschouwingen kent vandaag een opvallende afwezige: premier Mark Rutte is verkouden. Koning Willem-Alexander zal nu het debat doen.

Rutte laat weten ‘zeer teleurgesteld’ te zijn. “Maar ik denk dat ik in de koning een hele goede vervanger heb. Ik heb hem alle vragen die gisteren aan mij gesteld zijn, doorgestuurd. Nee, die redt zich echt wel.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Iedereen kan $ 250 + per dag verdlenen …….. Je kunt 7000-14000 of zelfs meer verdienen als je een fuiltime baan hebt … Het is gemakkeIljk, volg gewoon de instructies 0p deze pagina, lees het aandachtig door van begin tot eind … Het is een flexibele baan maar een g0ede kaNs. Voor meer lnformatie,…….. http://webcash5.club

Reageer
gravatar

Sire,

U moet een tevreden Mens zijn. Uw oudste Dochter wordt de rijkste Tiener van Uw land. Dat scheelt U onderhouds- en studiekosten. Desondanks krijgt er volgend jaar weer een flinke mep geld bij. Terecht, want alleen Uw nieuwe snelle boot kostte U al minstens twee miljoen. Ik vind het overigens beschamend dat U Uw vaartuig zelf moest bekostigen.).

Met verschuldigde diepe eerbied,
Uw nederige onderdaan Daan

gravatar

Zeker mijn eerbiedwaardige, genadige Hoogheid, ik zal als gewillig onderdaan Uw schoenen op mijn blote knieën poetsen. Dank U beleeft voor deze buitengewone eer die mij te beurt valt.

Als U een keertje in een van Uw Nederlandse paleizen vertoeft, hoeft U Uw schoenen voor het poetsen niet uit te trekken. Ik breng dan mijn dochtertje mee. Zij neemt op ellebogen en knieën voor Uw troon plaats, zodat U Uw voeten op haar rug kunt neervlijen. Zoals het overigens ook hoort in voor onderdanen in Koninklijke Kringen.

Ik neem aan dat ik de kosten van de poetsmiddelen, zoals zijden poetsdoeken met kroontje en in gouddraad afgebiesd, bij de minister van Financiën mag declareren.

Met verschuldigde diepe eerbied,
Uw nederige onderdaan Daan

gravatar

Tante Corrie, Bach valt toch veel minder in herhalingen en zijn toonkeuze is vele malen beschaafder dan van “meneer” Wilders, de man die niet verhuist, ondanks dat volgens hem er niks, maar dan ook helemaal niks deugt in ons land.