Studio Speld

Lars (28) heeft last van opgekropte emoji’s

Ingehouden aapjes en aubergines komen er ineens uit

De 28-jarige Lars heeft een probleem: hij kan zijn emoji’s niet uiten. Heel soms komen al die opgekropte emoji’s er dan in één keer uit, zoals afgelopen maandag.

In een hoogoplopend WhatsApp-gesprek met zijn vriendin Sophie (29), knapte er iets bij Lars en vuurde hij plotseling al zijn ingehouden woedende, blije, teleurgestelde, verbaasde, verliefde, lachende, beschaamde, beledigde, dansende, huilende en verbijsterde emoji’s op haar af.

Lars voelt zich opgelucht, maar Sophie is het zat. “Er zaten ook aapjes tussen, en een aubergine”, zegt ze aangedaan. “Op zo’n moment kan ik daar gewoon niks mee, dat moet hij toch ook wel begrijpen?”

Dit artikel is te vinden in ons nieuwe boek: 150 Jaar De Speld Deel 1. Bestel vandaag nog de bundel van alle artikelen die de loop van de geschiedenis hebben veranderd. Nu al erkend als wereldwonder en slechts 22,50 in onze webshop.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik vind die aubergines toch altijd wel erg sexueel getint.

Is dat een emoji voor ‘ik ben geil en mijn pik is even groot als een aubergine en heeft bovendien momenteel dezelfde kleur”?

Of voor ‘ik ben geil en de pik die in mij zit is even groot als een aubergine maar is niet van jou’?’

Intrigerend, een aubergine als emoji.

Dat Denk Ik Dan Hè ?

Reageer
gravatar

Niet in de slachtofferrol blijven hangen, Sophie. Bombardeer ‘m met donderwolken, uitroeptekens en bliksemschichten. Mocht ook dat niet helpen: zet er dan een driedubbele punt achter.

Reageer
gravatar

Lars en Sophie: kom in balans met jezelf en met elkaar. Analyseer in alle kalmte de troonrede en de cijfers van het CPB, en práát er met elkaar over. Dan gaat 90% van jullie er in emotionele koopkracht op vooruit.

Reageer