Bron: NOS

‘Koning repte met geen woord over creperende oudere aan zijn voeten’

Henk Krol is woedend

In de troonrede sprak koning Willem-Alexander niet over de gestruikelde bejaarde die lag te creperen aan zijn voeten. Tot grote onvrede van 50PLUS-fractievoorzitter Henk Krol.

De oudere dame zakte in elkaar op het trapje voor de troon van het koninklijk paar en bleef daar gedurende de hele troonrede hulpeloos liggen. Krol is woedend. “Hoe kun je nou zeggen dat iedereen erop vooruitgaat als er aan je voeten een oude vrouw kapot ligt te gaan? Koopkracht ammehoela, die vrouw heeft hulp nodig!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik vond het wel gezellig hoe hij het voorlas.
Hij had het echt geoefend.

Waarom wordt die kabinetstekst eigenlijk niet gewoon op internet gezet, of door Rutte voorgelezen? Dan heeft die onbekende ietwat gezette jongeman gewoon weer tijd voor zijn hobbies.

Greep van der Staat

Reageer
gravatar

Of in ieder afgelezen van de autopilot en dan ook nog -als extra- met de stem van Stephen Hawking. Dat voegt iets toe aan dit obligate verplichte nummer in het democratische ritueel.

gravatar

Dat stoïcijnse heeft hij echt van zijn moeder; zijn vader was meer empathisch en emotioneel toegankelijk. Maar ja, het valt ook niet mee om als ontwikkelde BN’ er het soort shit te moeten voorlezen dat de ghostwriter van de VVD in 15 minuten op een bierviltje heeft opgehoest. Ik herkende op kilometers afstand al de toon en formulering van Jack “JSF” de Vries,