Bron: freestockphotos.biz

Getalenteerde yogaleerling kan al na enkele lessen moeiteloos in- en uitademen

Natuurtalent Rogier (32) verrast beginnersklasje

Rogier (32) heeft nog maar een paar yogalessen gevolgd, maar hij kan nu al moeiteloos in- en uitademen. De hele beginnersgroep van yogastudio Leef! staat versteld van het buitengewone gemak waarmee Rogier lucht naar binnen zuigt via zijn neus en die vervolgens weer via zijn mond laat ontsnappen.

Yogalerares Tanya Meerkoop noemt Rogier een natuurtalent: “Ik heb zelden een leerling gehad die het in- en uitademen zó snel onder de knie heeft. Het lijkt wel iets intuïtiefs bij hem. Hij heeft er echt bizar veel gevoel voor.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dat Rogier een multi talent is mag blijken uit het feit dat tijdens de ontspanningsoefeningen werkelijk alles bij hem ontspant. Gelukkig mag er af en toe een raampje open.

Reageer
gravatar

Ik ga nooit langs Rogier zitten. Hij maakt zijn matje nooit schoon na de les en blijft maar zeggen dat die bruine vlek Duo penotti is.

gravatar

Geweldig ‘bisnismoddul’ toch?

Een paar matten plus oneindig veel gebakken lucht, en de zweefteven betalen ervoor!

‘Maak uw hoofd leeg’.
‘Denk aan niets’.
‘Alleen maar ZIJN’.

‘Wel goed met jullie handjes omhoog zitten hoor!’

Reageer
gravatar

Het is ronduit een wonder dat een volgeling van Desi Bouterse of iemand uit onze Overzeese Rijksdelen zich zo snel “Um mani padme hum” (“Waarlijk, alle wijsheid schuilt in de lotus”) eigen maakt om een blanke vrouw te veroveren. Ze is weliswaar (nog) niet blond, maar de hennep-kapper van Rogier weet daar wel raad op.

Reageer