Wassila Hachchi bewijst nut voor campagne Clinton na meenemen donorlong

Dankbare Clinton geeft Hachchi leiding over team van twee vrijwilligers

Hillary Clinton heeft donderdag haar campagne hervat met een Nederlandse donorlong in haar lichaam. De presidentskandidate kampte de afgelopen week met gezondheidsproblemen, maar kan met hernieuwde kracht aan de slag na een long te hebben gekregen van Wassila Hachchi. Haar voormalige fractiegenoten van D66 wisten deze week met succes een donorwet door de Kamer te loodsen.

Het ex-Kamerlid van D66 nam een beterschapspakketje mee uit Nederland, met daarin onder andere stroopwafels, trekdrop en een long. “Toen ik hoorde dat Hillary een longontsteking had, wist ik gelijk wat mij te doen stond,” zegt Hachchi telefonisch vanuit New York. “Antibiotica en twee dagen rust zijn meer dan genoeg om het probleem te verhelpen, maar ik dacht: laat ik haar verrassen met een nieuwe long.” De long was eigenlijk bedoeld voor Gerda uit Pijnacker, maar die kon toch al geen president worden.

De geste van Hachchi is niet onopgemerkt gebleven. Vandaag nam ze op het partijkantoor in New York ten overstaan van een grote schare afwezigen haar beloning in ontvangst. Fris geknipt en in haar mooiste Burberry mantelpakje kreeg ze van een junior-partijfunctionaris te horen dat ze de leiding krijgt over een team van 2 vrijwilligers in Willow, Alaska. “Een belangrijk swing gehucht”, benadrukt de parttime student. Hij biedt Hachchi nog een handje rozijnen aan. “Voor onderweg. Pas je wel op voor beren?”

Voor ze de deur uitloopt krijgt ze nog een wenslijstje mee. “Kun je volgende keer ook zes nieren, een lever, en een Nintendo Wii met Mario Party voor ons meenemen? Je bent een kanjer!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Evengoed toch een mooie prestatie voor een frisse Marokkaans/Nederlandse meid behept met een dubbele nationaliteit, twee paspoorten en een bezwaarlijk D66-verleden. Om een greencard te krijgen die haar aan werk en ondergeschikten helpt in Alaska, het ontwikkelingsgebied van de USA. Let op voor lawinegevaar en Sarah Palin

gravatar

Het bijzondere er van is dat het niet zo maar een long betreft, maar een echte klaplong. Dankzij dit Hollands cadeautje is Hillary nu steevast verzekerd van applaus.

Reageer
gravatar

Hmm, hopelijk ben ik de JANKERS nog voor die hier gaan beginnen over ‘orgaan-nazi’s’ maar eigenlijk niet begrepen hebben wat de inhoudt en waarom die zo belangrijk is.

De hele ophef komt vooral voort uit het feit dat deze EGOÏSTEN eindelijk kleur moeten bekennen en zich niet meer kunnen verschuilen achter nietsdoen.

Reageer
gravatar

Ik ruik een lichte brandlucht. Er is hier inderdaad iets doorgeprikt, maar wat? Een mythe, een achterband, een steenpuist, een ballon met krokant gebakken lucht. Er is anticiperend met veel geweld een open deur ingetrapt. Verdere discussie overbodig, Doorprikker?