Wassila Hachchi bewijst nut voor campagne Clinton na meenemen donorlong

Dankbare Clinton geeft Hachchi leiding over team van twee vrijwilligers

Hillary Clinton heeft donderdag haar campagne hervat met een Nederlandse donorlong in haar lichaam. De presidentskandidate kampte de afgelopen week met gezondheidsproblemen, maar kan met hernieuwde kr
Word nu Vage Kennis voor onbeperkte toegang. Of registreer je als gast. Log hier in als je al Vage Kennis bent.

Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Evengoed toch een mooie prestatie voor een frisse Marokkaans/Nederlandse meid behept met een dubbele nationaliteit, twee paspoorten en een bezwaarlijk D66-verleden. Om een greencard te krijgen die haar aan werk en ondergeschikten helpt in Alaska, het ontwikkelingsgebied van de USA. Let op voor lawinegevaar en Sarah Palin

gravatar

Het bijzondere er van is dat het niet zo maar een long betreft, maar een echte klaplong. Dankzij dit Hollands cadeautje is Hillary nu steevast verzekerd van applaus.

Reageer
gravatar

Hmm, hopelijk ben ik de JANKERS nog voor die hier gaan beginnen over ‘orgaan-nazi’s’ maar eigenlijk niet begrepen hebben wat de inhoudt en waarom die zo belangrijk is.

De hele ophef komt vooral voort uit het feit dat deze EGOÏSTEN eindelijk kleur moeten bekennen en zich niet meer kunnen verschuilen achter nietsdoen.

Reageer
gravatar

Ik ruik een lichte brandlucht. Er is hier inderdaad iets doorgeprikt, maar wat? Een mythe, een achterband, een steenpuist, een ballon met krokant gebakken lucht. Er is anticiperend met veel geweld een open deur ingetrapt. Verdere discussie overbodig, Doorprikker?