GroenLinks presenteert plannen voor Nederland: ‘Jesse Klaver’

‘Hier is een foto van hem’

GroenLinks heeft vrijdag haar verkiezingsprogramma met de titel ‘Jesse Klaver’ gepresenteerd. De partij heeft ambitieuze plannen voor Nederland: ‘Jesse Klaver.’

Partijvoorzitter Marjolein Meijer denkt dat veel Nederlanders zich kunnen vinden in de plannen: “Veel mensen maken zich zorgen. Wij hebben daarop een helder antwoord: Jesse Klaver. Hier is een foto van hem.”

Lijsttrekker Jesse Klaver zegt niet te kunnen wachten om de plannen van zijn partij aan de kiezer uit te leggen: “Ik lijk op Justin Trudeau.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Volgens ons is dit zo iemand die de hele zomer verveeld paardensport en handbal heeft zitten kijken, en dan ineens het beste voor heeft met Nederland. Ga fietsen!

Reageer
gravatar

Ik heb liever een lijsttrekker die zich meer bekommert om de gemeente Meppel. Deze Klavers lijkt me niet de juiste persoon op de juiste plek om de Drentse gemeenschap weer op één lijn te krijgen.

Reageer
gravatar

Heeft Jesse Klaver wel de goedkeuring van de GroenLinks voorzitter kandidatencommissie?

Anders wordt het weer – zoals gewoonlijk – ruzie. Wanneer je Google op ‘GroenLinks + ruzie’ dan krijg je meer dan 38.000 hits.

http://tinyurl.com/h6633kk

Je moet wel een sukkel zijn om GroenLinks als een echte politieke partij te zien.

Ze spelen ‘politiek partijtje’ maar zijn het niet.

Corrie.

Reageer
gravatar

Not funny Spijker!

Iedereen weet dat bij de kleinste onenigheid bij de PVV van meneer Wilders de linkse media er bovenop zit om er verslag van te doen. Het zijn stokers.

Vandaar de 74.600 hits.

Corrie.

gravatar

Keuterschool? In zijn biografie heeft hij het over de kleuterschool. Misschien, geacht heer Wiemersma, bent u wat te dom om dit voor u lange woord goed te spellen?

gravatar

Don’t judge a book by its cover. Jesse (Jessir?) is nog jong, hij is nog maar net op de klaver,van het Binnenhof. Het kan nog álle kanten op met deze jongeling, zelfs de goede. Op deze foto geef ik hem geen dag ouder dan 18, 19. Wél al in blauw pak en das, maar geen geld voor de kapper, tragisch.

gravatar

Jesse gaat het dus helemaal anders doen. Lekker kek en op de Canadese toer a.h.w., want er is vast nog wel een gaatje op rechts te vinden nu ook Jan Roos zich scherp en dus ingekaderd profileert.

Rechts is populair tegenwoordig, want dan hoef je geen verstand te hebben van complexe vraagstukken, zoals bijvoorbeeld de tsunami van bootvluchtingen uit o.a. Syrië, op zoek naar het geluk van Nederland.

Gewoon ‘alle vluchtelingen worden gerepatrieerd’ roepen, en Maurice geeft je er twee zetels bij. Daarna gaat de rest vanzelf.

Reageer
gravatar

Nou, dank je wel. Maar dat wisten we al sinds in 1605 Don Quixot van La Mancha en Sancho Panza tegen duurzame energie ten strijde trokken. In de hedendaagse musicalversie spelen Diederik Samson en Lodewijk Asscher de hoofdrollen. Hun paard Rossinante wordt gespeeld door Jeroen Deysselbloem als het paard en de ezel van Sancho wordt -d.m.v. method acting- realistisch neergezet door Martin van Rijn.