Paul ging zonder lijstje op pad en nu heeft hij 17 huizen gekocht

Normaal gesproken gaat Paul Mulkens (66) uit Amersfoort altijd met een boodschappenlijstje de stad in. Woensdag besloot hij dat het ook wel een keer zonder lijstje kon. Het gevolg: Paul heeft 17 huizen aangeschaft.

“Ik wilde eigenlijk alleen wat eieren kopen”, zegt Paul. “Maar ik zag allemaal mooie aanbiedingen. Een eengezinswoning in Sneek en een appartement in Barendrecht bijvoorbeeld. Pure impulsaankopen, want ik heb al een huis. Zonder lijstje verlies je dus echt je focus.”

De volgende keer maakt Paul gewoon weer een lijstje, vertelt hij lachend: “Toen ik thuiskwam, was ik de eieren nog vergeten ook.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Paul is de meest toegewijde leerling en fan van Harry Mens (projectontwikkelaar en Business Class-flyer)0; ook Harry begon ooit met een eenvoudige oude fiets. Maar nú, as we speak, rijdt hij een Bentley Carnage en parkeert die in Box 3.

Reageer