Bron YT Joey Graceffa

‘Terroristen komen vermomd als Pokémon Europa binnen’

Pikachu-route veelvuldig gebruikt door IS

Een substantieel aantal terroristen is de afgelopen dagen vermomd als Pokémon Europa binnengekomen. Volgens Dick Schoof, Nationaal Coördinator Terreurbestrijding en Veiligheid, is de zogenaamde ‘Pikachu-route’ zeer in trek bij IS.

Volgens Schoof zijn de risico’s groot. “Nietsvermoedende gebruikers denken een Meowth te trainen in de gym, maar in werkelijkheid ben je een jihadist aan het opleiden. Dat is levensgevaarlijk, zeker als je niet oplet bij het oversteken.”

Er zijn al berichten over Nederlandse slachtoffers. Zo liet een man uit Delft zijn Weedle door middel van candy evolven naar een Kakuna. In werkelijkheid betrof het een 21-jarige Saudische terrorist, die zijn cocon liet ontploffen. De Delftenaar raakte daarbij lichtgewond.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Jazeker, ik zie Dora hier elke week, als ze de binnenboel, de buitenboel, de bovenboel, de benedenboel, de achterboel, eigenlijk de hele boel doet…

gravatar

Het valt mij op dat leveranciers van software en harddrugs hun klanten gebruikers noemen. Het zal wel met afhankelijkheid te maken hebben…

Reageer
gravatar

Vindt dat de kamer vragen moet stellen over het bezitten van sommige Pokemon. Iemand met een Castform kan bijvoorbeeld het weer wijzigen. En Groudon kan altijd een hittegold veroorzaken. En met een Snorlax kan je de weg afsluiten waar je niet langs kan zonder Pokefluit.

Reageer
gravatar

U gaat hier wel voorbij aan het feit dat Snorlax goed kan worden ingezet om vluchtroutes van terroristen te blokkeren. Ja, het beperkt misschien wel een beetje onze vrijheid, maar het gaat uiteindelijk wel om de veiligheid van onze natie!

gravatar

Nou lekker dan! Dan zullen we binnenkort wel een ander avatartje zien naast die prietpraat van dat mokkel van Hiernaast, omgeven met blonde linedance terroristen, die te pas en te onpas eenieder sommeren om effe normaal te doen.

Reageer
gravatar

freaking noob, zowel weedle als kakuna kunnen geen tm’s leren, en nee ze kunnen die 2 aanvallen ook niet op andere manieren leren, @hilbrand larius