Bron YT leroy pretparkfan CC BY

Landverrader (4) wil niet in Monsieur Cannibale

‘Als jij er misselijk van wordt, rot je maar op naar je eigen land’

Een 4-jarige landverrader weigerde vandaag in de Efteling-attractie Monsieur Cannibale te stappen. De kleine Dewi vond het eng, maar volgens haar vader is de attractie helemaal niet racistisch.

Vader John maakte zijn huilende dochtertje duidelijk dat de caroussel met karikaturale zwarte kannibalen gewoon traditie is. “Als jij daar misselijk van wordt, dan rot je maar op naar je eigen land.” Hij vindt het respectloos dat de kleuter met haar gezeur een attractie voor kinderen aan het verpesten is. “Dan is Holle Bolle Gijs zeker ook discriminerend?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De Speld is racistisch. Pagina is opgebouwd uit zwarte letters op een witte achtergrond. En dat allemaal onder het mom van ‘cabaret’ en ‘het vrije woord’. Ik vind het schandalig!

Reageer
gravatar

“Asjemenou” was de reactie van de eerder met veel bombarie vertrokken L. de Leeuw. “Sinds mijn gedwongen vertrek is er weinig of niets veranderd in dit tot op het bot racistische park. Tenslotte heeft niet iedereen met flaporen ook een lange nek, dus waarom al die beledigende steriotypen?”

Reageer
gravatar

Afschuwelijk al dat racisme, laten we aub ook stoppen met zeggen dat het ‘zwart ziet van de mensen’ op een drukke dag in de Efteling, dat kan echt niet meer tegenwoordig. Net zoals dat de straten blank staan, daar voel ik mij diep beledigd over.

Reageer
gravatar

het doel van deze mensen is om racisme op te wekken
en trouwens er gaan verschillende mensen in die pot
en toevallig waren de mensen die dit deden kanibalen

Reageer
gravatar

Ik had op de site van Loopings (waar zowel positieve als negatieve reacties over Europese en Amerikaanse pretparken op verschijnen) al gereageerd op de misselijke idioterie van dit linkse stuk stront van een Jan Hoek en zeker 200 Nederlanders deelden mijn mening dat dit walgelijke ongedierte zijn grote bek moest houden over dat “racistische” gezeik in de Efteling wat Monsieur Cannibale, Carnaval Festival enz. betreft! Deze medestanders zouden ongetwijfeld Hoek graag een paar stevige schoppen onder zijn linkse kont gegeven hebben richting Afrika waar hij mooi verder met “primitieve” negers in rokjes of luipaardmannen met ijzeren klauwen kon discusseren over racisme! Wie weet had hij hen zelf een boel kraaltjes en spiegeltjes gegeven in ruil voor goud en olie maar hij gaat ons hier in Nederland echt niet de les zitten lezen over de Efteling!

Reageer