Meisje (19) verdwijnt plotseling in hippe scheur in haar jeans

Arme Emy verzwolgen

Tijdens het shoppen is afgelopen weekend een meisje plotseling verdwenen in een hippe scheur in haar jeans. Emy (19) kon de kolossale scheur ter hoogte van haar hele been niet vermijden en werd verzwolgen.

Een van Emy’s vriendinnen vertelt haar verhaal: “Ze was midden in een zin toen ik plots niets meer hoorde. Dat is niets voor Emy. Ik draaide me om en wilde haar aankijken, maar ik zag alleen maar die oneindige scheur. In de verte hoorde ik Emy nog wel giechelen, vlak voor ze te pletter sloeg op haar knieschijf.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dit is de z.g. prothese-look; door vanaf de knieën de zwaar gerafelde broek te verven in een inktbad, ontstaat het beeld van een dubbele prothese. Naar Zuid-Afrikaans voorbeeld: de Pretorius bladerunner look; men hoeft dan niet langer in noodsituaties “de benen te nemen”.

Reageer
gravatar

Na de broek in kakstand (kakzak) is dit behoorlijk hoog geklasseerd in de top-10 van stompzinnige hypes.

Welk meisje heeft tegenwoordig niet ‘origineel’ en ‘vet koel’ of ‘best wel tsjil’ de knieën van haar broek opengeknipt?

Nee meisje, dit is NIET origineel. Niet omdat een miljoen meisjes in Nederland je al vóór zijn geweest. Maar omdat dit zó jaren 80 is, toen het nog ‘grunge’ heette.

Ja, het is ‘vet koel’ EN ‘best wel tsjil’ wanneer het koud weer is.

Reageer