Aron wil voor zijn dood in ieder geval genoeg dingetjes op internet hebben gezien

'Er gebeurt zoveel op het internet'

“Je hoort het vaak, van die mensen die op hun sterfbed spijt krijgen dat ze niet genoeg dingetjes op internet hebben gekeken. Als ik dat hoor denk ik: dat laat ik mij niet gebeuren!” Aron (26) is onderdeel van een groeiende groep jongeren die resoluut zijn over hun wens om bij leven genoeg dingen online te hebben bekeken.

“Wij zijn van een andere generatie dan onze grootouders”, vertelt Aron.”Die gaven niet eens iets om iPhones, Reddit, Facebook. Maar wij verwachten meer van het leven.” Aron valt om die reden bijna altijd in slaap met zijn laptop en 46 tabbladen nog opengeklapt. Ook checkt hij tijdens het toiletbezoek of zijn favoriete YouTubers nog iets nieuws hebben gepost.

“Er gebeurt zoveel op het internet”, zegt hij opgewonden. “Dat kan ik toch niet onopgemerkt voorbij laten gaan, alsof het niks zou betekenen? Er niet naar kijken, dat zou te vluchtig zijn. Ik heb ook een bucket list: in ieder geval alle vlogs van Monica zien, nog minstens tachtig unboxing video’s van grafische kaarten checken en alle snaps van Stuntkabouter volgen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

dat was toch van dat kinderliedje?

Jan van Tuinen in een ton, Jan van Tuinen in een ton, met een hoepeltje erom! En de ton die viel in duigen!