Een impressie van de plannen van het gemeentebestuur

Emmen wil binnenstad opknappen met oefeninterland Engeland-Rusland

Komst supporters kan ‘ongekende impuls’ geven

Emmen is de minst geliefde woonplaats van Nederland en daar wil de Drentse stad iets aan doen. Locoburgemeester Bouke Arends hoopt op korte termijn de binnenstad op te knappen door een oefenwedstrijd tussen Engeland en Rusland te organiseren: “De komst van duizenden Russische supporters kan een ongekende impuls geven aan het centrum van onze stad. Dit kan de nieuwe start zijn die Emmen nodig heeft.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Moet de Gemeente Emmen niet eerst denken aan
MASTERPLAN EMMEN CENTRUM 2020.
Onderwerp: Ruimte voor verandering.
VERKEERSHINDER/OVERLAST/LAWAAI/VERKEER BINNENSTAD. Zie Visiedocument november 2003

Reageer
gravatar

En na de Russische Week wil defensie vanuit Leeuwarden wel twee JSF’s sturen om de gaten te dichten en de boel te egaliseren.

Na de aanplant van Erica heide kan Emmen weer teruggegeven worden aan de natuur, waardoor de kansen worden vergroot dat met name de Korenwolf weer zijn domicilie vindt in ons land.

Reageer
gravatar

Er zijn succesvolle precedenten: Denk aan Dresden! Daar is door Lord Harris in W.O. II de hele stad afgefakkeld, met ruim 50.000 doden. In Rotterdam is alleen het centrum platgegooid met slechts een paar duizend doden. Als zwakke tegenprestatie pogen Nederlandse hooligans in het buitenland historische centra een meer eigentijds aanzicht te geven. Dat lukt maar ten dele. Nieuwe lichtingen Russische hooligans, getraind door Vlad zelf, zoeken voor hun meesterproef nog stage-steden. Ideetje voor Emmen?

gravatar

En na deze initiële opknapbeurt kunnen we wat polen inhuren om de verherbouwing af te ronden. Kost weinig en levert altijd interessante resultaten

Reageer
gravatar

In Enschede hebben ze zo toch mooi de wijk Roombeek opgeknapt!

Zachte heelmeesters maken stinkende wonden.