Begripvolle vriendin snapt serieus echt precies wat je bedoelt

‘Hm-m’

Sofie de Jong snapt serieus echt precies wat haar vriendin Jennifer Vermeulen bedoelt. Vermeulen is aan het praten.

Volgens de 24-jarige Vermeulen had ze dus laatst al tegen haar leidinggevende gezegd dat ze het dus echt superraar vond hoe hij het allemaal gecommuniceerd had. Prima dat je het er niet mee eens bent, aldus Vermeulen, maar zeg het dan gewoon recht in haar face ofzo. Nu heeft haar baas het dus achter haar rug om gespeeld en dat trekt de psychologiestudente uit Wormerveer dus echt héél slecht. Maar serieus. Vermeulen kan op begrip rekenen van haar vriendin Sofie: “Hm-m.”

En als hij het dan nog achteraf zou komen uitleggen, zou het alweer een heel ander verhaal zijn weetjewel, maar Vermeulen laat weten dat hij de volgende dag dus serieus niet eens met haar gepraat heeft. Dan heeft ze ook zoiets van hallo ik besta ook nog ofzo. “Ja,” aldus De Jong.

Echt, Vermeulen kan daar zó kwaad om worden. En ondertussen wel gewoon goede sier maken met háár ideeën. Haar vriendin kan zich goed voorstellen dat het voor Vermeulen een frustrerende situatie moet zijn: “Tja.”

Voor De Jong is het verhaal van haar gesprekspartner heel herkenbaar: “Ja, ik snap serieus echt precies wat je bedoelt. Ik heb zelf een keer autopech gehad in Peru, dat is gewoon zwaar arelaxed.”

“Ja,” aldus Vermeulen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *