Bron Flickr - Tex Texin

Was de schutter in Orlando een terrorist of gewoon iemand die heel veel mensen doodschoot?

Belangrijke vraag nog onbeantwoord

Na de bloedige schietpartij in de Amerikaanse homoclub Pulse is een belangrijke vraag nog niet beantwoord: was schutter Omar Mateem een gevaarlijke terrorist of gewoon iemand die heel veel mensen heeft doodgeschoten?

Voorzitter James Porter van de National Rifle Association (NRA) noemt het een ‘extreem relevante vraag’: “Als hij een terrorist was, kunnen we zeggen hoe erg we het vinden. Anders moeten we verklaren dat zo’n schietpartij niets met de Amerikaanse wapenwetgeving te maken heeft.”

Voor imam Abdul Yusuf uit Orlando is de vraag minstens net zo belangrijk: “Als hij gewoon een schietende man was, kan ik stil blijven. Maar als hij een terrorist was, moet ik zeggen dat dit niets met de islam te maken heeft.”

Rebecca Livingston verloor haar zoon bij de schietpartij. Ook zij wil antwoord op de vraag. “Ik móet het weten om het een plekje te kunnen geven: is Joshua’s dood politiek significant of niet?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Niets bijzonders; de man was gewoon één van de miljoenen belijdende moslims die -niets te vroeg- al iets wilde bijdragen aan het bekeren van de hele Westerse wereld tot de Islam. Bij ons beginnen I.S.lamitische Medelanders al op jeugdige leeftijd met het ontregelen van plaatselijke maatschappelijke verhoudingen door middel van stoeptegels en lamleggen van buslijnen. Wat zou het stil zijn hier, zo zonder turbo-turco- en mocro-maffia, met alleen onze autochtone maffia, NSA, VVD en graaiende bankiers en hoofden van NGO’s? Laat ons hier gezamenlijk alle uitvinders van de multi-culti-cultus in onze gebeden dankbaar gedenken.

Reageer
gravatar

Mogelijk was hij eigenlijk zelf toch best wel een homo…

Al BESTAAN die natuurlijk helemaal niet in de moslimwereld!

Wat natuurlijk de oorzaak is van de gemiddelde gefrustreerde homofobe, vrouwonvriendelijke, moslimterroristen: ONTKENNING.

Bijvoorbeeld dat ze ZELF zullen verkrachten waar het maar kan (taharrush) en dan voor de zekerheid hun vrouw maar opsluiten in een nomadentent-met-brievenbus, of bij verkrachting de VROUW veroordelen voor seks buiten het huwelijk…

gravatar

Dat het een “slapende” IS-terrorist was (zoals de asielzoeker in het AZC Nijmegen) kunnen we nu moeilijk volhouden. Dat predikaat geldt alleen ten aanzien van degenen die nog geen hoofden hebben afgehakt, bomgordels lieten afgaan of loodproppen in het rond schoten. Misschien kunnen we de burger dan in slaap sussen met de mededeling dat het een “lone wolf” was, ook al zag hij zichzelf wel als lid van een roedel van ruim een miljard andere homohaters. Het blijft lastig om de argeloze burger niet voor zichzelf te laten denken, maar we doen ons best!

Reageer
gravatar

Vertel eens Tjeempie,

Dient men volgende maand ook voor jou een couvert op de feestdis in te dekken?

Laat maar even weten wil je?

gravatar

Ik zie inderdaad voor me hoe die homo’s gewoon gezellig met hun AR15 over hun schouder aan het dansen zouden zijn geweest.

NRA, heb je nog tips voor hoe ik mijn Browning .50 in mijn handtasje krijg? Het wil me maar niet lukken! Gewoon ter zelfbescherming. En het is mijn recht hè.

gravatar

@ Onno Nozel Neem een pistool? En ja om je leven adequaat te kunnen beschermen is het je recht om een wapen te dragen waarmee dat zowaar kan. (Je mag het ook met een wetboek met een anti wapenwet proberen 😉 . Immers when seconds count the police is only hours away. Dus die gaan je sowieso niet redden, dus het is aan jou of een adequaat bewapende medemens die in de buurt is..

gravatar

ik denk dat de man te vaak naar de kermis geweest is en prijzen gewonnen had met op potjes schieten en dat er in die club gewoon veel potten waren.

Reageer
gravatar

Wat is er grappig aan om humor te maken over zo’n vreselijke gebeurtenis met een domme grap over potjes…behoorlijk zieke geest moet je daarvoor hebben.

gravatar

Zo is dat Quintus. Die opmerking hadden we al een tijdje niet meer gezien hier. Ik zal hem even uitspellen:

Daar maak je toch geen grappen over?!?

En inderdaad, Zieke Geest ‘R Us!