Bron Flickr - Felix Berndt Photography CC BY

Deelnemers SM-feestje Qatar veroordeeld tot 100 zweepslagen

Sadomasochisme verboden in Golfstaat

In Qatar zijn acht deelnemers aan een besloten SM-feestje veroordeeld tot honderd zweepslagen. Sadomasochisme is streng verboden in de Golfstaat.

Het gaat om vier Qatarese echtparen die een rollenspel deden waarbij ze deden alsof ze een voetbalstadion aan het bouwen waren. De advocaat van de veroordeelden zegt dat zijn cliënten in hoger beroep gaan: “De maximumstraf is niet honderd maar tweehonderd zweepslagen. Nee heb je, ja kun je krijgen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat opvalt is dat vrijwel alle Islamitische Orde-bewaarders hun wurgkoord over de linkerschouder dragen en bevestigd onder hun flapperende epauletten, links en rechts van de verplicht voorgeschreven zonnebril en de voorgeschreven driedaagse baard.

Reageer
gravatar

Ja, de Russen, dat zijn ècht stoere kopschoppers!
Echt een aanwinst voor het toernooi.

Wat doen ze hier eigenlijk? En bij het songfestival?
Het zijn niet eens Europeanen.

gravatar

Ja, nou, ho, even wachten. Tot aan de Oeral zijn Russen Europeanen, nog meer naar het oosten zijn weliswaar nog tekenen van Siberisch tijgerleven gevonden maar daaruit is geen menselijke habitat ontstaan. Zo zegt persbureau Vlad Poetin.

gravatar

Het was lekker en het wordt nog lekkerder! Ik was er ook bij, maar hoef, vanwege mijn connecties met heel wat sjeiks nergens voor te vrezen!

Reageer
gravatar

Volgens mij Wiemersma, is hier sprake van een klassieke rolverdeling. Besnorde en geüniformeerde sado-macho’s geselen hier besnorde en bebaarde maso’s die onhoorbaar genieten van deze wettelijk opgelegde geselingen. Het verzoek om lijfstraffen van ‘doorgeslagen’ maso’s wordt soms niet gehonoreerd; de ware sado zegt af en toe gewoon nee.