7 geheimen die muggen in je oor fluisteren als je slaapt

Sla ze niet meteen dood

Komende zomer zullen vele muggen je weer wakker houden met hun irritante gezoem. Wat niet iedereen weet, is dat de insecten je vaak de gekste geheimen vertellen als je ligt te slapen. Wacht dus nog even tot je ze doodslaat, want muggen zitten vol wijsheden die ze graag met je willen delen. Dit zijn er 7.

1. Jeroen Overbeek is eigenlijk Tsjech
Wie niet beter weet, denkt dat Jeroen Overbeek accentloos Nederlands spreekt. Maar als je goed luistert, ontdek je bij de uitspraak van de s en de z een licht slavische tongval. Als kind werd Overbeek opgevoed door een kudde wilde Tsjechen, voordat hij op zestienjarige leeftijd wist te ontsnappen naar Hilversum-Noord.

2. De man met wie je vriendin vreemdgaat, heeft een belastingconstructie in Panama
In Panama!?

3. Iiiiiiiiiieeeeeeeeeiiieieeieiieieeieieeieiiiieee
Ok, deze kende je waarschijnlijk al, maar de volgende is weer een goeie.

4. Angela Merkel draagt kartonnen ondergoed
De Duitse regering wil niet dat je dit weet, maar het is al te laat.

5. De mammoet leeft nog
Een Finse boer runt al veertig jaar een mammoetboerderij in Lapland. Het bestaan van de boerderij mag niet bekend worden omdat de beste man geen vergunning heeft.

6. Alle weermannen zijn computeranimaties
Ooit een weerman in het echt gezien? Nu weet je waarom.

7. Alexander Pechtold is een vampier uit 1827
‘Grutjes!’ denk je misschien, maar als je naar de jukbeenderen van de D66-fractievoorzitter kijkt, had je dit eigenlijk zelf al uit kunnen vogelen. Twee eeuwen geleden werd Pechtold in Transsylvanië geboren als Kazimir von Belmont-Kleefkruid, maar toen zag hij er nog heel anders uit. Dit is trouwens ook de reden dat D66 altijd ’s nachts in verlaten kathedralen vergadert. Weet je dat ook weer.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Kunnen jullie hier niet eens een keer iemand anders plagen dan meneer Pechtold. Waarom niet die persoon met die wufte geblondeerde coupe: Pia Dijkstra?

Reageer
gravatar

Ik wil niet niet muggenziften maar volgens de stemmen in mijn hoofd kunnen muggen niet spreken.Ejaculerende tijgerpinguins daarentegen wel maar die liegen altijd!

Reageer
gravatar

Staat tegenover dat tijgerpenguins wellicht ejaculerend kunnen liegen maar -onzichtbaar in het nachtelijk duister- niet hinderlijk om ons hoofd kunnen vliegen en ons scabreuze geheimen influisteren tijdens onze REM-slaap. Overigens is punt 7 (over Alexander Pechtold) lichtjes bezijden de waarheid: Kaszimir Bernhardt Karl Maria von Lippe Belmont-Biesterfeld Klebekraut was een rechtstreekse nakomeling van Vlad III, graaf Dracula van Walachije, bijgenaamd de Spietser. Deze bijnaam verdiende Vlad door de probate doortastendheid waarmee hij Ottomaanse krijgsgevangenen van hun aambeien afhielp..

gravatar

verschaft.

Hij legde mij uit dat de tweet van E van Muiswinkel inzake de beoordeling met betrekking tot de zwarte pieten discussie (jawel in mei) een bijzonder precaire situatie betreft.

De heer E blijkt namelijk gedacht te hebben dat deze een domme kankerlul is. Let wel gedacht, denken dat.

Dit betekent dat de heer E een vastomlijnd beeld heeft van een domme kankerlul. Dus ook afwijkend van een domme lul of zelfs een kankerlul. Nee gewoon heel precies omschreven een domme kankerlul. Met de volgens de heer E behorende omschrijving en kwalificaties. Bijzonder.

Dat vertelde deze mug mij dus.

En nu lig ik dus al uren wakker me af te vragen welk beeld de heer E nu precies heeft bij een domme kankerlul.

Klote muggen.

Reageer
gravatar

Ik moet op mijn eerdere statement terugkomen. Blijkbaar waren het inderdaad enkel voorbeelden. Zojuist heeft een mug mij bijzonder informatieve informatie via mijn niet luisterende oor

Reageer
gravatar

Ik heb geen man en bovendien ga ik zelf vreemd. Zie je wel dat je die muggen niet kunt vertrouwen! Net als trouwens meneer Wilders van de PVV. (Dit laatste is bestemd voor Corrie van hiernaast.)

Reageer
gravatar

8. Floortje Dessing gaat niet op vakantie, ze staat altijd achter een blauw scherm. Volgende aflevering loopt ze ronde in midden-aarde

Reageer