Hillary waarschuwt jongeren: ‘Stuur nooit staatsgeheimen naar je crush’

Jeugd ziet internetgevaren onvoldoende in

Hillary Clinton is een campagne gestart om jongeren bewust te maken van de gevaren van het internet. “Stuur nooit topgeheime overheidsdocumenten naar je crush, ook niet als hij of zij daarom vraagt.”

Volgens Clinton zien veel jongeren de gevaren van het versturen van gevoelige e-mails niet in. Gisteren sprak ze een zaal vol middelbare scholieren toe in Washington. “Het lijkt misschien spannend, maar voordat je het weet heeft iedereen je staatsgeheimen gezien en komt je kandidatuur voor het presidentschap in gevaar. Mijn advies: doe het niet.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

In ander ongerelateerd nieuws:

Donald Trump bouwt physieke muur om zijn emoties te verbergen.

Na de kritische reactie van de media op Donald Trump’s laatste uitspraak, waarin hij verklaarde dat als zijn hond geen hond was hij graag met haar zou daten, heeft hij besloten een muur te bouwen om onder andere: zijn angst, zijn woede, zijn blijdschap en zijn verdriet.

“People are quoting my sentence out of context. This saddens me.” Aldus toekomstige president Donald trump.

Ook heeft hij besloten om binnen zijn eigendommen alle kleuren binnen zijn designs te verwijderen waar hij niet van gesteld is. “I don’t like the colors black, yellow, orange, and brown. I much prefer to paint my estates in white and gold.”

Reageer
gravatar

Of doe het via Wikileaks. Heb je weer eens een echt goed nieuwsbericht om op te reageren in plaats van al die suffe interviews en t geneuzel over een niet bestaand vrouwen kaartspel

Reageer