Trevor Collens / Shutterstock

Enige persoon die ooit verkiezing van Trump verloor adviseert hoe Trump te verslaan

Hillary Clinton, de enige persoon die ooit een verkiezing verloor van Donald Trump, heeft een stevige mening over hoe je in een verkiezing Donald Trump moet verslaan. Zo liet ze eerder deze week weten dat Bernie Sanders in haar ogen ongeschikt is op namens de Democraten presidentskandidaat te zijn.

“Bernie Sanders is gewoon niet populair”, zei de extreem impopulaire Clinton. “Neem dat maar van mij aan. Ik weet waar ik het over heb.” Clinton denkt dat de Democratische Partij zeker moet zien te voorkomen dat ze straks in zee moet met Sanders.

De uitspraken van Clinton zijn opmerkelijk: het is niet gebruikelijk dat een voormalig kandidaat die zich heeft teruggetrokken uit de actieve politiek zich met de voorverkiezingen bemoeit. “Maar dit is een bijzondere situatie. In 2016 is de Democratische kandidaat op een of andere manier verslagen door Donald Trump, en die richt nu ontzettend veel schade aan. Ik wil mijn ervaring inzetten om te voorkomen dat dat nog een keer gebeurt.”

Al bij al heeft Hillary er vertrouwen in dat een Democratische kandidaat later dit jaar Donald Trump weet te verslaan. “Het is wel heel onwaarschijnlijk om een verkiezing te verliezen van iemand als Donald Trump, dus alleen al statistisch gezien is dat kat in het bakkie. Er moet wel iets heel raars gebeuren wil dit nog mis gaan.”

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Corrie, ik maak me enige zorgen om je voorkeuren. Ex-vrouw Ivana Zelnickova en ex-minnares Marla Maples hebben mij lang geleden, onafhankelijk van elkaar, verteld dat Donald niets voorstelt in bed. Hij heeft een krachtige vacuümpomp nodig om op gang te komen en moet elke vijf minuten weer aangesloten worden. Hij is onmachtig, zeg maar.
Van Blonde Geert weet ik het niet, jij wel?