Start-up vraagt weggegooid geld aan bij gemeente

‘We hebben bierviltjes vol losse flodders’

Amsterdammers Floris Roozengaard (31) en Martijn van Wenen (28) hebben een kansloos ondernemingsplan en een heleboel geveinsd enthousiasme, maar geen startkapitaal. Om hun start-up toch van de grond te krijgen, hebben ze weggegooid geld aangevraagd bij de gemeente.

Floris en Martijn hopen dat ze hun plannen binnenkort ten uitvoer kunnen brengen. “We hebben bierviltjes vol losse flodders, maar die kunnen we alleen met verkwanseld gemeenschapsgeld realiseren,” zegt Martijn. Floris valt hem bij: “De kernwaarden van onze start-up zijn gebakken lucht, pretentie en een grote bek, dus ik verwacht dat de gemeente wel over de brug komt.”

De ambtenaar die de aanvraag van Floris en Martijn beoordeelt, is enthousiast: “Ze hebben een matige strategie en een afgezaagde visie, dus ze komen uitstekend tot hun recht in de Start-Up Delta van Amsterdam. Dit soort plichtmatige energie hebben we hier nodig!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Die Floris Rozenbaard lijkt verdacht veel op sportschoolhunk Arie Boomsma, zelfde baard, zelfde oorbellen, zelfde kapsel met dezelfde scheiding links . Zou Arie soms in een onbewaakt ogenblik uit de bocht zijn geschoten?

Reageer
gravatar

De heren hebben vast ook heel veel tatoeages met ontzettend diepe betekenis op hun lichaam.
En hun favoriete snack bestaat uit een vegetarische hamburger te bestellen bij de snackkar euh foodtruck.

Reageer
gravatar

En ze hebben een modieus baardje plus gelatine in het haar!

Dus dat zit wel goed, pas helemaal in de bedrijfscultuur!

En o-wo-wo-wo, ze hebben allebei een ding door hun oor! Tsjil!!

Reageer